בחירת עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה
    דנה
    26/05/2015

הי, אני מחפשת נואשות עגלת טיולון לבני בן השנה ושלושה חודשים.
    חשוב לי מאוד:
    ידית אחת
    גגון שמש גדול
    סל גדול ככל האפשר
    עבירות טובה (בעיקר על מדרכות משובשות)
    כיוונון משענת הגב מובנית וביד אחת (לא החגורה שמאפשרת מגוון מצבים)

חשוב, אבל פחות:
    רוחב סטנדרטי. (לא ענק, אך לא קלסטרופובי לילד).
    קיפול נוח
    משקל
    מושב מתהפך

עד עכשיו השתמשתי בבייבי ג׳וגר עלית (שלושה גלגלים גדולים). עבירות מעולה וגגון מפנק (גם לתינוק, אבל גם לאמא, עם 3 חלונות הצצה הנסגרים עם מגנט. גאוני. ) כשהחיסרון הגדול ביותר שלה היה הסל הקטן וישיבה עם הטייה אחורה שגורמת לתינוק לרכון קדימה. גם שינוי מצבי המשענת סירבל (שלא לדבר על רוחב וגודל כללי, שלא מאפשר תנועה במקומות מעט צפופים).
    קיבלתי לניסיון את המוצי 4ריידר (עם סל קניות ענק;), אבל התינוק כמעט נוגע עם ראשו בגגון. בנוסף הטיית הגב מסורבלת עוד יותר מהג׳וגר...), והרוחב שוב מגביל...

כעת מתלבטת בין:
    פג פרגו בוק פלוס
    ג'ואי כרום
    מקס ספיריט
    ומאמס אנד פאפס ארמדילו

כמובן שאשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים שאולי פיספסתי... ובכל מקרה, אודה למעט סדר בבלגן שכבר מצאתי לבד...

סליחה על המגילה הארוכה... ותודה מראש...
    דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי!

דנה
    26/05/2015

כיוון שמדובר בתינוק בן שנה ושלושה, כמובן שהסל-קל והאמבטיה לא רלוונטיים בעליל... כך שגם עניין זה מגביל אותי מאוד. נדמה לי שהבוק פלוס לא נמכרת רק כשלדה וטיולון (אלא רק הבוק. ללא הפלוס. לא סגורה סופית על ההבדל ביניהן), וכך גם הארמדילו. לא יודעת לגבי הג׳ואי. המקס כן.
    שוב תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה לצורך קבלת תגובה...

דנה
    26/05/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה - תגובה

קובי סופר
    26/05/2015

שלום דנה,

אם את מחפשת טיולון למה ללכת על דברים מסורבלים כמו מוצי.

לדעתי תבדקי את הארמדילו פליפ XT. הפג, הכרום והספיריט לא מומלצות לגיל כזה וסביר שאם תרכשי אחת מהן תחליפי שוב בעתיד.
    אני ממליץ לך גם לבדוק את הטיולון של בוגבו בי (קצת יקר) וגם את המקלארן טכנו XT שלדעתי מאוד נוחה להליכה, מאוד קלה וקטנה בקיפול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה ממקודם

דנה
    26/05/2015

השאלה היא לאיזה מהטיולונים הללו יש סל גדול ככל האפשר, ידית אחת, צלון גדול ומצבי שכיבה מובנים. אני כמעט לא משתמשת במכונית (יש לי בכל מקרה מקלארן קלילה ברכב) ועושה טיולים ארוכים מאוד יום יום עם העגלה. בדרך מסיימת קניות הביתה... לכן הסל חייב להיות גדול מאוד והעגלה צריכה להיות פונקציונלית ופחות חשוב לי שתהיה קלילה. היא חייבת להיות נוחה לילד ולהגן היטב מפני השמש.
    האם הטיולונים שהמלצת לי עונים על הקריטריונים האלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה ממקודם - תגובה

קובי סופר
    26/05/2015

שלום דנה,

הפג יכולה להתאים עם לוקחים אותה עם שלדת S.
    הרטן רייסר ג'י טי יכולה להתאים (נמכרת גם רק כטיולון), עונה לכל הדרישות שלך. הסל שלה נראה קטן אך יש לו יכולת העמסה של עד 5 ק"ג ולא 2 או 3 ק"ג כמו לרוב העגלות.
    החיסרון של הפג וההרטן הוא במחיר היקר שלהן.

בוגבו בי או איי קנדי ראסברי יכולות להתאים אך הגלגלים שלהן קטנים ולכן אני לא בטוח שיהיה לך נח מבחינת נוחות ההליכה.
    ארמדילו פליפ XT יכולה להתאים אך גם כאן יש סימן שאלה לגבי נוחות ההליכה באיזור מגורייך.
    לגבי הפליפ, בי ואיי קנדי ממליץ לבדוק בחנויות כשיש משקל על העגלה מחוץ לחנות (אם אפשר עם הילד בפנים) וככה לקבל מושג לגבי נוחות ההליכה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפג עם שלדת s

דנה
    26/05/2015

ראשית תודה רבה על התשובות המהירות!
    אני מחפשת בעצם פג פרגו בוק פלוס s ? איך נקרא הדגם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם שם הדגם שהזכרת נקרא: - תגובה

קובי סופר
    28/05/2015

שלום דנה,

עד כמה שידוע לי ניתן לרכוש רק טיולון. כמו כן העגלות מגיעות עם שלדה רגלה ויש לשדרג לשלדת S, ע"פ הדרישות שלך השדרוג הוא חובה. כל המושבים החדשים של הבוק הם פופ אפ לכן את צריכה להחליט איזה רמת בד את רוצה ובהתאם לאיכות הבד כך גם גובה העלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו