מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עזרה בבחירת עגלהאור26/05/2015
שלום קובי,
אשמח אם תעזור לנו בחיפוש עגלה.
הנתונים:
מחפשים עגלה שהיא גם אמבטיה וגם טיולון. + סלקל מתאים.
מחיר עד 2500 בערך
אנחנו נוסעים הרבה באוטובוסים גם בין עירוניים וגם עירוניים אז צריך עגלה שמתקפלת בקלות ולא רחבה מידי.
התכנון הוא להשתמש באמבטיה בתור עריסה בחודשים הראשונים.
עגלה עם מגן גשם.
רצוי עגלה עם תא אחסון (זה שלמטה) גדול.
המליצו לי על הסיטי מיני של בייבי ג'וגר. מה אתה אומר? האם היא מספיק יציבה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בבחירת עגלה - תגובה
קובי סופר26/05/2015שלום אור,
לדעתי עגלת ג'ואי כרום עונה לרוב הדרישות שלך. בניגוד לג'וגר יש לה טיולון דו כיווני, מדף רגליים מתכוונן ותמיכת גב טובה יותר. היא קצת גדולה ובאטובוסים זה יכול להיות חסרון.
עוד 2 עגלות מומלצות הן ולקו זי או ביבה טאי טאי, הן בסגנון של בייבי ג'וגר (הטיולון לא דו כיווני) ובניגוד לג'וגר שינוי המצבים שלהן נח יותר, הסלים גדולים יותר ונגשים יותר, הקיפול שומר על בד העגלה בניגוד לבייבי ג'וגר שהבד שלה כלפי חוץ. הן נעמדות לאחר הקיפול (יתרון עצום בנסיעה בתחבורה ציבורית).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אור27/05/2015תודה!
אהבתי את הטאי טאי אבל לא הבנתי אם היא מגיעה עם סלקל ואמבטיה או לא
צריך לקנות מתאם? כמה מתאם עולה? ניתן למצוא סלקל מתאים?
לגבי היציבות- איך היא?
ולמה בעצם זה כ"כ חסרון שהיא לא מתהפכת ל2 הצדדים?
יש עוד חסרונות לעגלה הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
אור27/05/2015עכשיו אני מבינה שבטאי טאי כדי להיות עם האמבטיה חייב להשאיר את הטיולון נכון?
ממש לא אהבתי איך שזה נראה וזה גם נראה לא נוח..
יש לך המלצות על עגלות אחרות?
לגבי הולקו זי לא מצאתי עליה כ"כ מידע באינטרנט. תוכל לפרט לי עליה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
קובי סופר28/05/2015שלום אור,
קודם כל בטאי טאי החדשות האמבטיה כן מתחברת על השלדה והטיולון ניתן להסרה.
מתחברים סל קל בעזרת מתאם שנרכש בנוסף לעגלה. יש מגוון גדול של סל קלים שמתחברים על אותו מתאם.
הולקו זי מאוד דומה לטאי טאי החדשה. בשונה מהטאי טאי הידית שלה מתכוננת, הסל גדול יותר והיא נוחה יותר להליכה.
טיולון דו כיווני הוא דבר מאוד חשוב בהתפתחות התינוק.
מחקר גדול הוכיח שתינוקות ישבו מול ההורה לתקופות ארוכות בעגלה יצאו יותר מפותחים שכלית, ישנו יותר טוב והקשר עם ההורה היה חזק יותר. כל האמור נכון גם בגילאים מבוגרים יותר ולא רק לשלב התינוקות. כלומר ההשפעה היא לכל החיים!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי. ולמה בעצם לא הצעת לי גרקו
אור28/05/2015איבו בהתאם לדרישות שלי?
איך היא בכלל?
יש סלקל תואם?
תודה שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבנתי. ולמה בעצם לא הצעת לי גרקו - תגובה
קובי סופר31/05/2015שלום אור,
האיבו עגלה טובה שגם עונה לצרכים שלך, פשוט לדעתי הכרום עושה כל מה שהאיבו עושה ברמה ויעילות גבוהים יותר. גם פערי המחיר זניחים.
אם בכל זאת האיבו מעניינת אותך אני פשוט מציע לבדוק אותה מול הכרום בהליכה מחוץ לחנות עם משקל בתוך העגלה, לנסות לקפל, לתפעל ולבדוק ברכב.
לגרוק יש 3 סוגי סל קלים שונים של גרקו אשר מתחברים על העגלה בעזרת מתאם שנרכש בנוסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)