המלצה לטיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לטיולון
    אני
    26/05/2015

נגיד שלא משנה לי כלום חוץ מאשר גובה הידית.
    מה הטיולון עם הידית הכי גבוהה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לטיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לטיולון - תגובה

קובי סופר
    26/05/2015

שלום,

בוגבו בי 3, מקלארן טכנו XT או XLR. לשלושתן ידית מתכווננת בגובה והן מגיעות לגובה הכי גבוהה. שלושתן יקרות מאוד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז למעשה

אני
    26/05/2015

אני יכולה פשוט לקנות את הבי 3 מהתחלה וזהו?
    ככה אני מרוויחה טיולון דו"צ כמו שאני רוצה, שכיבה כמעט עד הסוף, ומה שבטוח שכיבה ישרה ולא רגליים למעלה, נראת לי קלה לתפעול וקיפול.

אני טועה?
    יש משהו שלא בסדר, שכדאי לשים לב?
    למעט המחיר כמובן...

יש לך מושג אם יש להם אחריות בינל? אם אפשר להביא עגלה מחול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז למעשה - תגובה

קובי סופר
    26/05/2015

שלום,

בגדול כן, הבי 3 מתאימה גם מגיל לידה ללא האמבטיה. אכן חסרונה הוא במחיר. אולי גם שווה לבדוק את מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT, הידית טיפה יותר נמוכה מהבי אבל יתכן וזה יספיק. המחיר נמוך בהרבה.
    אפשר גם לבדוק את איי קנדי ראסברי שהגיע עכשיו לארץ, מאוד דומה לבי 3 אך לצערנו גם במחיר.
    לגבי אחריות בינלאומית, אני מציע לבדוק מול היבואן לפני הרכישה מחו"ל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בים הבי לקנדי

אני
    27/05/2015

די דומות במבט ראשוני.
    מה היתרונות והחסרונות אחת מול השניה?
    גלגלים, תמיכה בגב, קיפול, גובה מקסימלי של הידית, חיבור סלקלים, עד איזו זווית שכיבה?
    וכל דבר אחר שאתה יודע...
    תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בים הבי לקנדי - תגובה

קובי סופר
    28/05/2015

שלום,

הן די דומות. לבי יש יתרון שאפשר לחבר גם אמבטיה מגיל לידה או בעתיד אם יהיה תינוק נוסף. אותם סל קלים מתחברים על שתיהן. איי קנדי נשארת לעמוד לאחר הקיפול, מגיעה עם מזרן פנימי נוסף (בבי זה בעלות יקרה אם רוצים מקורי). שתיהן נוחות מאוד להליכה עם בולמי זעזועים לכל גלגל בנפרד, בשתיהן הידית מתארכת (לא יצא לי למדוד גובה אחת ליד השניה אך לדעתי זה די זהה). גם במשקל הן די זהות. לי אישית יותר נח מנגנון הקיפול של הבי.
    לסיכום: ממליץ למצוא חנות בה שתיהן נמכרות ואז ללכת עם העגלות (כשיש משקל בתוכן) מחוץ לחנות, לנסות לקפל, לתפעל וכו'

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו