לבטים על עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• לבטים על עגלה
    הודה
    27/05/2015

מחפשים עגלה שתתאים לנסיעה על המדרכות בעיר העתיקה בירושלים.
    חשוב לי שהילד לא ירגיש שהוא בטיול ג'יפים כל פעם שהוא יוצא מהבית ושיהיה אפשר לכוון את הטיולון לשני הכיוונים.
    השכנים המליצו לנו על סיטי מיני עלית/ ספורט ראנר של דר בייבי אבל יש לנו קצת חששות מגלגלי אוויר ואני לא אוהבת שאי אפשר לכוון את הטיולון לשני הכיוונים..

בנוסף אמרו לנו לקנות עגלות עם 3 גלגלים כדי שיהיה לנו קל לעלות בכבשים שיש במדרגות בעיר העתיקה. עד כמה זה לא יציב? גם חוששת..

שמענו על דבר כזה שנקרא גומי מוקצף, אתה יודע באיזה עגלות יש אותם?

בקיצור- מחפשים עגלה עם עבירות טובה אבל בלי גלגלי אוויר (או שזה לא כזה נורא כמו שזה נשמע?) ושתהיה דו כיוונית - יש דבר כזה?
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבטים על עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבטים על עגלה - תגובה

קובי סופר
    01/06/2015

שלום הודה,

יש רק עגלה אחת עם 4 גלגלים שעונה לכל הדרישות שלך, העגלה נקראת הרטן רייסר ג'י טי, העגלה מסוגלת לעבור בכל שטח בקלות. העגלה גם מאוד חזקה ויציבה.

אני נוטה להסכים לגבי עגלות 3 גלגלים, הן אכן פחות יציבות מעגלות 4 גלגלים, אני בכלל לא ממליץ על עגלות עם גלגלי אויר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו