המלצה בבחירת עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה בבחירת עגלה
    חוזרת לענינים
    28/05/2015

שלום

אני לפני לידת ילדתי השלישית אחרי 7 שנים מהאחרון.
    יש לי את העגלת מוצי פור ריידר מלפני 8.5 שנים עם סלקל נשכב 180 מעלות אבל ללא תושבת לאוטו ואמבטיה נהדרת גדולה ומרווחת. .
    אני זוכרת שהעגלה הייתה כבדה לי וקשירת הסלקל מאד מסורבלת.
    כעת אני רוצה לקנות עגלה קלה שילתבש אליה סלקל עם תושבת לרכב (הקטנה תהיה הרבה "על הדרך" עם סיבובי פעילויות של אחיה הגדולים :-) )
    טיולון מתכוונן וקיפול קל ובמחיר עד 2000 ש"ח (המוצי עלתה לי בזמנו כמעט 6000 ש"ח) .
    אשמח לקבל המלצה אם יש עגלה כזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה בבחירת עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה

חוזרת לענינים
    28/05/2015

מקפיצה שוב , אשמח לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה בבחירת עגלה - תגובה

קובי סופר
    31/05/2015

שלום,

בטווח המחיר הזה אני ממליץ לך לבדוק את הג'ואי כרום, עגלה שמאוד מזכירה את המוצי במראה אך קלה ממנה משמעותית וזולה משמעותית. הכרום נמכרת סביב ה- 2500 ש"ח עם סל קל ללא בסיס.
    גם מאמאס אנד פאפאס סולה 2 נמכרת בטווחי המחיר הזה והיא מאוד מומלצת.
    אם בכל זאת את מחפשת פתרון זול יותר אז גרקו איבו טיפה זולה יותר ועונה לרוב הדרישות שלך.
    ישנן עוד אופציות כמו ולקו זי, ביבה טאי טאי, סייבקס אגיס וכו' אך אני פחות ממליץ עליהן כי הטיולון שלהן לא דו כיווני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה

חוזרת לענינים
    02/06/2015

תודה רבה עכשיו ראיתי את התגובה.
    שאלה לגבי הכרום , האם צריך לרכוש לסלקל בסיס בנפרד לרכב או שאין.
    עניין הסלקל + בסיס מאד חשוב לי בשל הנסיעות אחה״צ עם הגדולים לחוגים , חברים...
    שתהיה לי את האפשרות להוציא ולהחזיר בלי להתחיל להתעסק עם קשירות לחגורת הרכב.
    אשמח לשמוע את דעתך.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה - תגובה

קובי סופר
    02/06/2015

שלום,

לכרום מתלבשים (בעזרת מתאמים שמגיעים עם העגלה) מגוון גדול של סל קלים, לכל אותם סל קלים יש בסיס (אותו רוכשים בנוסף לסל קל).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו