מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות - פג קומפליטו או אמרדילו XTאולי31/05/2015
קובי שלום,
אנחנו מתלבטים מאוד בין שתי עגלות - פג פרגו קומפליטו או מאמס אנד פאפס אמרדילו פליפ XT. יש ביניהן אומנם פער במחיר, אך כרגע זה לא שיקול.
קראתי פה בפורום את ההמלצות שלך לגבי שתי העגלות. בדקנו את שתיהן, השווינו ביניהן בחנויות ועדיין לא הצלחנו להגיע להחלטה. לכל אחת יש, מבחינתנו יש יתרונות וחסרונות קלים שבגללם אני לא מצליחה להחליט. שתיהן מאוד קלות מאוד לקיפול, אם כי בפג הקיפול טיפה פשוט יותר אבל מצד שני אמרדילו קלה יותר וקטנה יותר. אם באמת מבחינתנו שתי העגלות הן די דומות, על איזו מהן היית ממליץ?
ועוד שתי שאלות: - האם לפג פופ אפ יש עדיפות על הקומפליטו? לפי מה שהבנתי ההבדל או באמבטיה שבפופ אפ גם היא מתקפלת ביחד עם השלדה ובקומפילטו לא.
בפג עד כמה שהבנו יש עכשיו גם את שלדת ה- S - מה באמת ההבדל בינה לבין השלדה הישנה? חוץ משינויי עיצוב כמו ידית מעור וכיוב'?
תודה רבה מראש
אולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות - פג קומפליטו או אמרדילו XT - תגובה
קובי סופר01/06/2015שלום,
כפי שכתבת הן מאוד דומות ולכן קשה להמליץ על אחת ספציפית. הארמדילו מגיעה עם בדים איכותיים אשר מקבילים לדגם הקומפלטו שלדעתי מומלץ יותר מהספורטיבו. לדעתי הפופ אפ עדיפה כי אמבטיה הקומפלטו מאוד כבדה ולא ניתן לקפלה לאחסון בגמר השימוש. שלדת הS נותנת ידית דמוית עור וגלגלים איכותיים יותר אך גם מוספיה קרוב לקילו למשקל העגלה, אם הרגשת שגם ככה כבד לך אז הייתי מוותר עליה.
לסיכום אני חושב שהפג יותר איכותית ואם תולכי להתמודד עם המשקל, הגודל וההפרש הכספי אז הייתי ממליץ עליה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


