התלבטות - פג קומפליטו או אמרדילו XT

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות - פג קומפליטו או אמרדילו XT
    אולי
    31/05/2015

קובי שלום,
    אנחנו מתלבטים מאוד בין שתי עגלות - פג פרגו קומפליטו או מאמס אנד פאפס אמרדילו פליפ XT. יש ביניהן אומנם פער במחיר, אך כרגע זה לא שיקול.
    קראתי פה בפורום את ההמלצות שלך לגבי שתי העגלות. בדקנו את שתיהן, השווינו ביניהן בחנויות ועדיין לא הצלחנו להגיע להחלטה. לכל אחת יש, מבחינתנו יש יתרונות וחסרונות קלים שבגללם אני לא מצליחה להחליט. שתיהן מאוד קלות מאוד לקיפול, אם כי בפג הקיפול טיפה פשוט יותר אבל מצד שני אמרדילו קלה יותר וקטנה יותר. אם באמת מבחינתנו שתי העגלות הן די דומות, על איזו מהן היית ממליץ?
    ועוד שתי שאלות: - האם לפג פופ אפ יש עדיפות על הקומפליטו? לפי מה שהבנתי ההבדל או באמבטיה שבפופ אפ גם היא מתקפלת ביחד עם השלדה ובקומפילטו לא.
    בפג עד כמה שהבנו יש עכשיו גם את שלדת ה- S - מה באמת ההבדל בינה לבין השלדה הישנה? חוץ משינויי עיצוב כמו ידית מעור וכיוב'?
    תודה רבה מראש
    אולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות - פג קומפליטו או אמרדילו XT - תגובה

קובי סופר
    01/06/2015

שלום,

כפי שכתבת הן מאוד דומות ולכן קשה להמליץ על אחת ספציפית. הארמדילו מגיעה עם בדים איכותיים אשר מקבילים לדגם הקומפלטו שלדעתי מומלץ יותר מהספורטיבו. לדעתי הפופ אפ עדיפה כי אמבטיה הקומפלטו מאוד כבדה ולא ניתן לקפלה לאחסון בגמר השימוש. שלדת הS נותנת ידית דמוית עור וגלגלים איכותיים יותר אך גם מוספיה קרוב לקילו למשקל העגלה, אם הרגשת שגם ככה כבד לך אז הייתי מוותר עליה.
    לסיכום אני חושב שהפג יותר איכותית ואם תולכי להתמודד עם המשקל, הגודל וההפרש הכספי אז הייתי ממליץ עליה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו