המלצה לעגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה
    ל
    01/06/2015

היי קובי,
    תודה רבה קודם כל על הפורום המדהים. כבר חצי שנה שאני משוטטת פה ואתה נותן המון מידע חיוני.
    הפעם הגיע תורי ואני מבקשת המלצה לעגלה.
    הדרישות שלנו מהעגלה עלולות להיות סותרות ותוהה אם קיימת אחת שתענה על כל בקשותינו:
    חיים בקיבוץ, יש צורך ליציבות ובולמי זעזועים טובים.
    קומה שלישית אז שלא תהיה כבדה מדי ומתקפלת בקלות.
    מרבים לסוע אז עדיפות לסל קל ללא מתאמים
    טיולון כמובן לשני כיוונים
    אפשרות לאמבטיה
    בעלי דיי גבוהה ואני ההפך שידית העגלה תהיה מתכווננת.
    גגון צל שיעשה את העבודה ולא יהיה ליופי.
    וכמובן פונקציה של מחיר.. אם זה הגיוני :)
    האמת שראיתי מס עגלות שיש לי התלבטות ביניהן.
    מחכה לשמוע את דעתך..
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה - תגובה

קובי סופר
    01/06/2015

שלום,

לצערי אין עגלה שתקלע לכל הדרישות כי אכן חלק מהן סותרות. לדעתי הארמדילו פליפ XT תענה באופן הכי קרוב לכל הדרישות. היא יחסית קלה ומתקפלת נורא קטן. יחסית נוחה להליכה בשטח כמו של קיבוץ. טיולון דו כיווני עם גגון עצום. ידית מתכווננת בגובה. הסל קל מתחבר אך רק בעזרת מתאמים.

אופצייה נוספת היא ההרטן אשר סופר נוחה להליכה בכל תוואי שטח, הסל קל מתחבר ללא מתאמים, הגגון ענק, יש לה את בולמי הזעזועים הכי טובים בעולם, העגלה הכי נוחה לתינוק אבל היא יותר כבדה מהממוצע.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגביי פג?

ל
    01/06/2015

תודה רבה רבה על התשובה.
    מה לגביי פג על כל דגמיו? בהחלט היתה בראש הרשימה אבל לא המלצת עליה כלל. יש סיבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגביי פג? - תגובה

קובי סופר
    02/06/2015

שלום,

מבחינת פרקטיות היא מאוד נוחה ואיכותית. ציינת שחשוב לך נוחות הליכה והפג נוחה אבל ההרטן נוחה בהרבה לדוגמא, אין לפג בולמי זעזועים טובים. חשוב לך לעלות איתן לקומה רביעית והפג כבדה ולכן הפליפ XT תתאים לך הרבה יותר מבחינה זו. הפג עונה לרוב הדרישות שלך אבל באופן חלקי ולכן לא חשבתי שתתאים אבל כן מדובר במוצר מעולה והחסרון הגדול מבחינתך הוא המשקל שלה. אם תרצי נוחות הליכה תצטרכי לשדרג לשלדת S שתוסיף עוד משקל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו