מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתלבט בין 2 דגמים של מאמס אנד פאפסאמיר13/06/2015
היי.
הלכתי על מנת לראות את הארמדילו פליפ ואז ראיתי דגם נוסף, את ה-אורבו.
בעיקרון ההבדלים שמצאתי ביניהם זה שבארמדילו אין את הפגוז' הקדמי ובאורבו יש, את הארמדילו ניתן לקפל עם הטיולון עליה והאורבו צריך לפרק ואת האורבו צריך לפתוח ולקפל ב 2 ידיים ואת הארמדילו לא.
מס' שאלות:
1. תקן אותי אם אני צודק ואלו אכן ההבדלים והאם יש הבדלים נוספים?
2. אני יודע שהארמדילו פליפ יצא בחודשים האחרונים. מתי יצא האורבו?
3. חוות דעתך המקצועית אחד מול השני? מה היית ממליץ יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דברים נוספים ששכחתי לציין...
אמיר13/06/2015אני יודע שגם לארמדילו פליפ וגם לאורבו היו מודלים ישנים יותר...איך אני יכול לדעת בחנות שלא מציגים לי את הדגמים הישנים יותר?יש איזה הבדלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתלבט בין 2 דגמים של מאמס אנד פאפס - תגובה
קובי סופר14/06/2015שלום אמיר,
מלבד ההבדלים שציינת, גלגליה האחוריים של הארמדילו מתחברים עם לאגר ונשלפים בלחיצה, באורבו הגלגלים מוברגים ולא ניתנים לשליפה. חיבור הגלגל בלאגר נותן הליכה טובה יותר, אפשרות פירוק לניקוי וחידוש לעומת האורבו שמצריכה מעבדה טכנית. הקיפול של הפליפ קטן יותר, הסל גדול יותר. באופן כללי הפליפ חדשה ומתקדמת יותר.
לאורבו היה דגם ישן וכיום נמכרת רק האורבו 2 לא נראה לי שיש חנות שיש בה דגם ישן, הדגם רשום על האריזה ככה שאפשר לראות שרשום אורבו 2.
הפליפ חדשה ואין דגמים ישנים, יש דגם XT שהוא מפואר יותר וגם יקר יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובתך
אמיר14/06/2015אז זהו שאני חשבתי שיש לארמדילו כיום רק את דגם ה-XT אבל כשהייתי בירכא בדיעבד גילית ששם הם הראו לי את דגם האמרדילו פליפ הישן יותר ושם למשל לא היה ידיות מתכוננות דמוי עור ולא היה פתח אוורור בגגון.
רק שהלכתי למוצצים וראיתי את דגם ה XT הבנתי את זה ולכן שאלתי איך ניתן לזהות שלא מראים לי דגם ישן יותר.
לגבי ההבדלים של ה XT מול האורבו 2, ראיתי שיש הבדלים בגודל הגלגלים וכששאלתי האם יש הבדלים בהליכה עם העגלות גם מחוץ לעיר אמרו לי שאין לזה משמעות אבל עכשיו ממך אני מבין שזה כן משמעותי.
חוץ מיזה שיש את עניין הקיפול עם הטיולון שבאורבו 2 זה מתקפל רק עם הטיולון עם הגב אליי שזה דיי מסרבל לא?
ולגבי מה שאמרת על עניין הבד שומע את זה לראשונה, למה לא אומרים דבר כזה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לתגובתך - תגובה
קובי סופר15/06/2015שלום אמיר,
לארמדילו יש 2 דגמים. פליפ או פליפ XT. בגלל שמדובר בעגלה מבוקשת היבואן לא יכול לפזר אותה בכל החנויות וישנן חנויות בהן נמכר רק דגם אחד מבין השניים.
כמו שציינתי לא מדובר בדגם ישן/חדש אלא ברמות גימור. כפי שציינת את ההבדלים כך תוכל לדעת שקיבלת את הדגם הנכון אם תרכוש אחד מהדמים הנ"ל.
לגבי בדים, לא דיברתי על בדים אלא דיברתי על שליפת גלגלים שבאורבו היא לא ניתנת לביצוע רק במעבדה טכנית. זהו היתרון של הפליפ כי בפליפ הגלגל נשלף בלחיצת כפתור. כמובן שבפליפ ובעיקר בדגם XT נוחות ההליכה תהיה טובה יותר מאשר באורבו מחוץ לעיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי ההכרעה:אורבו 2-ארמדילו פליפ XT
רויטל25/06/2015אהלן
אני בדיוק באותה ההתלבטות- המחיר של שתיהן זהה- 3490 שח
ויש אותן באותם צבעים...
האם פגוש הוא לא הכרחי בטיולונים? אחרת במה התינוק נאחז בשביל להתרומם/ מה מגן עליו הגנה נוספת לקשירת הרצועות..?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מהי ההכרעה:אורבו 2-ארמדילו פליפ XT - תגובה
קובי סופר26/06/2015שלום רויטל,
לדעתי הפליפ נוחה יותר להליכה ולקיפול. היא קטנה יותר בקיפול. החיסרון שאין מעקה, לדעתי זהו לא חיסרון מכיוון שתינוק מתאמץ לאחוז במעקה זה פוגע בשרירי הבטן שלו ומעכב את התפתחות הזחילה. ניתן לחבר לפליפ צעצוע מתכוונן לאחיזה וזה יעשה עבודה יעילה יותר ממעקה.
אני ממליץ יותר על הפליפ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)