מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סייבקס הגיס או אנג'ל של איזי בייביקובי סופר15/06/2015
מתלבטת בניהן.
1. סייבקס הגיס
2. אנג'ל של איזי בייבי
3. אבו גרקו
4. איה בייבי
5 ספארק
אשמח לתגובות, המלצות, טענות.. ככה שיעזרו לי לבחור אחת מהן או לפחות לצמצם אפשרויות. תודה מראש
זו הודעה שנייה שאני שולחת.. לא ענית לי לקודמת אני באמת זקוקה לעצתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בבחירת עגלה - תגובה
קובי סופר15/06/2015שלום יסמין,
אני מתנצל באמת פיספתי את ההודעה. לעיתים חלק מההודעות נבלעות ולא מופיעות בהודעות הראשונות אלא בין הודעות שכבר עניתי עליהן.
לגבי שאלתך,
לדעתי האיבו של גרקו הכי מוצלחת מבין ה4.
ההגיס עגלה מעולה, קלה מאוד, נוחה מאוד להליכה ולקיפול ומגיעה מחברה איכותית.
החיסרון שלה הוא הטיולון אשר אינו דו כיווני.
על האנג'ל והספאר איני ממליץ מכיוון שהטיולון שלהן לא נשכב למצב שכיבה שטוח.
האיה בייבי עגלה טובה אך כבדה וגדולה בקיפול.
הגרקו מאוד קלה, קלה לקיפול וגודלה סביר. יש לה שכיבה מלאה, טיולון דו כיווני ומחיר הגון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יסמין15/06/2015בהחלט עזרת לי לצמצם את האפשרויות..
לגבי האיה בייבי אני מדברת על הדגם החדש טורנדו
והוא שוקל 6.5.. עדיין אקבל את אותה התגובה לגביה?
איבו גרקו באמת מעולה רק שבעלי גבוהה והידית שלה לא מתכווננת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה - תגובה
קובי סופר17/06/2015שלום יסמין,
אם אין ברירה והגובה בעייתי בגרקו אני ממליץ קודם לבדוק את הג'ואי כרום ונבינגטון קדט. הטורנדו שוקלת 6.5 אולי רק השלדה ללא הטיולון (יחד עם הטיולון היא די כבדה). השלדה של הטורנדו רחבה (66 ס"מ) דבר שיגרום לך לקושי בהליכה במקומות צרים, קושי בהכנסה לרכב וקושי להיכנס למעליות מסויימות. אם בכל זאת איה בייבי, דגם הולנסיה הוא הדגם המוצלח של החברה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יסמין17/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)