עגלה ראשונה- התייעצות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה- התייעצות
    שירלי 1411
    15/06/2015

צהריים טובים, לא האמנתי שקיימים כל כך הרבה סוגי עגלות, איך בוחרים??
    אז ככה ההתלבטות היא בין דגמי המאמס אנד פאפס (סולה 2/ ארמדילו פיליפ) חשוב לי שתהיה עגלה יציבה, מתקפלת בקלות, טיולון שיורד למצב שכיבה 180 אם אני לא טועה ובמחיר סביר.
    אציין שמאוד אהבתי את הפג דגם פופ אפ אך המחיר יקר מאוד ומחייבים לקנות יחד עם סל קל, אז מחפשת משהו בסגנון הפג רק במחיר עד 3000 מקסימום 3,500.
    אשמח לדעת אם אני בכיוון הנכון ואם יש חסרונות או אם אתה ממליץ על עגלות נוספות. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה ראשונה- התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה- התייעצות - תגובה

קובי סופר
    17/06/2015

שלום שירלי,

הארמדילו פליפ היא הכי קרובה לפג פרגו במחיר שציינת, היא אפילו קלה יותר, קטנה יותר בקיפול וכמו שציינת זולה יותר. הסולה גם עגלה מעולה אך היא גדולה יותר בקיפול, פחות נוחה לקיפול, לא ניתנת לקיפול כשהתינוק מולכם בשלב הטיולון והבדים שלה נשארים כלפי חוץ לאחר הקיפול להבדיל מהפליפ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה- שאלה נוספת

שירלי
    17/06/2015

מקריאה בפורום ראיתי שגם הגואי כרום מומלצת. אשמח להסבר על ההבדלים בינה לבין הארמדילו פליפ. מה לדעתך יותר טוב.
    תודה רבה,
    שירלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה- שאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    18/06/2015

שלום שירלי,

הכרום בהחלט מומלצת, היא קצת יותר גדולה וכבדה מהמפליפ אך נותנת יותר נוחות בנסיעה ולכן אני ממליץ לעשות סדר עדיפויות. בלי קשר מומלץ לראותן אחת ליד השנייה כי בכל זאת הן מסגנונות שונים. מומלץ ללכת איתן, לנסות לקפל, לתפעל, לבדוק ברכב ולקבל החלטה מושכלת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו