מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לעגלהדניאלה16/06/2015
שלום,
אשמח להמלצתך אני באמת לא יודעת לאיזה כיוון ללכת כבר!
אני ובעלי מחפשים עגלה . חשוב לנו הפרטים הבאים:
קלה במשקל
קלה לקיפול
בעלי גבוה ואני נמוכה כך שמשהו שיתאים לשנינו
בדים שניתן להסרה לצורכי כביסה
גלגלים נוחים לתפעול, שיסתובבו 360 מעלות
שהגישה לסל למטה תהיה נוחה ושהסל יהיה גדול מספיק.
כדאי אך לא חייב שהטיולון יכול להתהפך לשני הכיוונים.
לפי הבדיקות שלי עד כה חשבנו על גרקו אבו או בבה קונפורט סטריטי שזה מה שהציעו לנו בחנות. אשמח לחוות דעתך הן לגבי העגות האלה והן לגבי דגמים אחרים שנראים לך עונים לצרכים שלנו.
התקציב הוא עד 2300 ש"ח לטיולון ואמבטיה.
אגב, אשמח לחוות דעתך לגבי רכישה של כסא בטיחות לרכב ישר, ללא סלקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין עוד פרט שחשו לנו
דניאלה16/06/2015זה אומנם נשמע שולי, אבל חשוב לי שהעגלה תהיה יפה ושיהיו צבעים בהירים כמו תכלת, סגול או אפור בהיר. (נגיד העגלות של בייבי ג'וגר לא יפות ואין צבעים יפים)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר שדיפדפתי די הרבה..
דניאלה16/06/2015הגעתי למצב שאני מתלבטת בין 3 עגלות:
1. ג'ואי כרום- הבעיה איתה שהא לא כל כך יפה..
2. גרקו אייבי
3. סייבקס איריס- שאליה הכי התחברתי
אשמח לשמוע מה דעתך לגבי העגלות האלה, מה יותר ופחות טוב בכל עגלה ומה הכי היית ממליץ. וכמובן אם יש דגמים אחרים שהיית ממליץ עליהם באותו טווח מחירים.
תודה רבה
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצה לעגלה - תגובה
קובי סופר17/06/2015שלום דניאלה,
הג'ואי כרום והגרקו הן הכי מומלצות לדעתי. אני תמיד בעד טיולון דו כיווני.
הסייבקס מעולה רק שהטיולון שלה לא דו כיווני.
הכרום במיוחד עונה לכל הדרישות שלך: עגלה לא יקרה, גבוהה עם ידית מתכווננת, סל עצום ונגיש, נוחה להליכה ומגוון ענק של צבעים.
בנוגע לכסא מגיל לידה, הצ'יקו נקסט פיט הוא לדעתי המושב היחיד שממש קרוב לזווית של סל קל ולכן רק עליו הייתי ממליץ, הוא יקר מאוד אבל שווה כל שקל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)