התלבטות בין סייבקס אגיס לאייריס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין סייבקס אגיס לאייריס
    רעות
    25/06/2015

קובי שלום,

האם תוכל להמליץ לי מבין 2 עגלות סייבקס: אייריס ואגיס מי מביניהן עדיפה? מה דעתך על האמבטיה של סייבקס?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין סייבקס אגיס לאייריס - תגובה

קובי סופר
    28/06/2015

שלום רעות,

לדעתי האייריס עדיפה מכיוון שהטיולון שלה נשכב למצב שטוח, היא גם קלה יותר. האמבטיה איכותית מאוד בשני הדגמים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לאייריס

הילה
    01/07/2015

ממה שאני רואה למעשה אין שינוי בזווית הגב של הטיולון אלא רק המושב כולו שמשנה מצב. האם זה לא בעייתי לילד? זה נראה לי כמו ישיבה הפוכה או משהו...

אמנם ראיתי את זה גם בעוד טיולונים של חברות נחשבות אבל עדיין נראה לי מוזר ולא בטוחה שנוח לתינוק (נראה גם שאפשר לשים אותו רק על הגב ככה).

מה דעתך בנושא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לאייריס - תגובה

קובי סופר
    02/07/2015

שלום הילה,

זו רק דעתי אבל אני העדפתי ל- 2 ילדיי טיולון עם שכיבה ישרה.
    כמו שאני ישן בלילה במיטה ישרה, כמו שהם ישנים בעריסה, אמבטיה של העגלה כך אני מאמין שצריך להיות בטיולון. לכן גם המלצתי על האגיס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו