התלבטות בין אינגלזינה לפג-פרגו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין אינגלזינה לפג-פרגו
    הילה
    28/06/2015

עד כה התלבטנו בין שתי עדלות שונות מאוד, גם במחירים וגם במאפיינים.
    האינגלזינה טרילוג'י- גם נראת איכותית ויפה, אמבטיה גדולה (הולך להיות תינוק חורף ורוצה למשוך כמה שיותר), טיולון דו-כיווני עם הרבה תמיכה לתינוק, קיפול מטריה שחוסך מקום בבגאז' הקטן שלי, בדים נעימים.
    החסרונות מבחינתי- קצת כבדה, צריך שתי ידיים לקיפול, סל תחתון קטן ועם גישה לא נוחה, מתחברת רק לסל-קל של אינגליזנה שהבתי שלא קיבל ציוני בטיחות גבוהים. בגלל הסרבול והכובד חוששת שתוך פחות משנה אעבור כבר לטיולון פשוט וקל יותר.

העגלה השנייה שחשבנו עליה היא בייבי ג'גר סיטי-מיני שהיא מאוד פופולארית והרבה המליצו עליה, שבוע שעבר ראינו של הבוקלט לייט של פג פרגו שיש לה מאפיינים דומים וכאלו שמבחינתי הופכים אותה לעדיפה על הבייבי ג'וגר.
    באופן כללי מבחינתי היתרונות הם קודם כל המשקל הנמוך, קיפול ביד אחת, האמבטיה לדעתי גם יותר גדולה ויותר טובה מהבייבי ג'וגר ומתקפלת כך שנכנסת בקלות ברכב שלי, ממה שראיתי הגגון לא קטן אבל אני לא יכולה להשוות אותה ליד האינגליזינה, הרגליים מתכווננות (מה שאין בביבי ג'וגר).
    חסרונות- טיולון בכיוון אחד, הבנתי שבגלל המשקל הקל היא פחות יציבה, בדים פחות איכותיים (יותר טוב מבייבי ג'וגר פחות מאינגלזינה), טיולון פחות מרופד ותמך בתינוק (אם כי הבנתי שיש פתרונות שאפשר לקנות לחוד).

כמו שכתבתי לפני החפירה אלו שתי עדלות מאוד שונות שההשוואה ביניהן קצת קשה, אשמח לדעת את דעתך בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין אינגלזינה לפג-פרגו - תגובה

קובי סופר
    28/06/2015

שלום הילה,

לגבי אנגליזנה ציינת את כל החסרונות, באופן כללי אני פחות ממליץ על עגלות עם קיפול מטריה אלא אם יש צורך הכרחי בכך מה שברוב המקרים מיותר.

לגבי הבייבי ג'וגר, גם עגלה שאני לא אוהב, טיולון חד כיווני, מדף רגליים שאינו מתכוונן, שינוי מצבים בשרוך (גם קשה לביצוע עם תינוק, גם סובל מבלאי), בדים לא איכותיים.
    הפג בוקלט סובלת מאותם חסרונות (למעט מדף הרגליים) והטיולון שלה אף נשכב פחות.

אם בכל זאת טיולון חד כיווני עם מאפיינים דומים, ביבה טאי טאי יותר מוצלחת מהפג או הג'וגר.

אני לא ממליץ לוותר על טיולון דו כיווני ולכן אני ממליץ לבדוק את הארמדילו פליפ שביתרונות דומה לג'וגר ולפג אך יש לה טיולון דו כיווני, בדים איכותיים, מדף רגליים מתכוונן, שינוי מצבים עם לחצן ולא שרוך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

הילה
    28/06/2015

קודם כל תודה על ההתייחסות, אלו בהחלט שיקולים להתחשב בהם.

לגבי הדגמים שהצעת- ממה שראיתי הטאיטאי מגיעה בלי אמבטיה או אמבטיה שמתלבשת על הטיולון ואת זה ממש לא אהבתי. אם לא הבנתי נכון וכן יש אמבטיה כמו שצריך אשמח לדעת.

ראיתי שהמלצת רבות על הארמדילו, לצערי שוב זה חוזר לעגלה ששוקלת כ-10 קילו וזה קצת כבד לי, בנוסף אם הקיפול או לא מטריה והאמבטיה לא מתקפלת כמו הפופ-אפ זה לא יכנס בבגאז'.
    באופן כללי- מה אתה חושב על האמבטיה של הפופ-אפ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! - תגובה

קובי סופר
    29/06/2015

שלום הילה,

טאי טאי החדשות מגיעות עם אמבטיה שמתחברת על השלדה ולא על הטיולון. האמבטיה גם גדולה יותר מהדגם הקודם. גם הטיולון עבר מקצה שדרוגים והוא מרופד בנדיבות עם בד איכותי יותר. יש לה קיפול די קטן ולדעתי תכנס בכל רכב קטן.

הארמדילו פליפ XT שוקלת 10 ק"ג יחד עם הטיולון, פג פרגו שוקלת מעל ל- 11 ק"ג ככה שאם את מחפשת קל אז הפליפ קלה יותר, כמו כן אם לוקחים פליפ רגילה ולא XT אז משקלה 9 ק"ג בלבד יחד עם טיולון. הארמדילו גם מתקפלות קטן יותר מהפג בוק ונכנסות לכל הרכבים הקטנים. האמבטיה של הפליפ ניתנת לקיפול אך זה יותר מסובך מאשר בפופ אפ. באופן כללי רוב ההורים שמים את השלדה בתא המטען ואת האמבטיה בפנים הרכב.

האמבטיה של הפופ אפ טוב, היא קלה, מתקפלת די בקלות (למרות שאני לא רואה הרבה הורים שמשתמשים באופצייה זו), מתכווננת, מתנדנדת ויש לה בדים טובים. החיסרון המרכזי שהיא לא מרופדת מספיק ואז יש צורך ברכישת מזרן נוסף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו