מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות בקניית עגלהקרן28/06/2015
שלום קובי,
אנו לפני קניית עגלה ראשונה ומתלבטים בין 3 דגמים :
1. מוצי איי גו/ איבו
2. פג בוק
3. מאמס אנד פאפס ארמידלו
ההתלבטות הגדולה היא כזאת: הפג והמוצי הרבה יותר מסיביות לטוב ולרע- לטוב כי מרגישים טוב איתן כשהולכים איתן, יציב ובטוח. ולרע- כי הן כבדות וקשה להתנהל איתן, לקפל ולהרים לאוטו ואני לא בחורה גדולה וזאת הדאגה העיקרית של בעלי, שלא אצליח להסתדר איתן.
מצד שני הארמידלו פשוטה מאוד לתפעול ואין בכלל בעיה להתנהל איתה. אבל- מלחיץ אוצנו שני דברים: שאנחנו לא מכירים את החברה בכלל לעומת הפג והמוצי שאנו יודעים שמחזיקים שנים רבות ומספר ילדים, והשני שהיא מרגישה קצת כמו צעצוע מרוב שהיא קטנה וקומפקטית.
חשוב לנו שהעגלה תחזיק שנים רבות ותהיה יציבה וגם שיהיה נוח להתנהל איתה....
מה אתה ממליץ לנו מבין האופציות האלו והאם יש עגלה אחרת שאתה ממליץ שתענה על הדרישות?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה! רק עוד דבר אחד...
קרן28/06/2015תודה רבה על התשובה!!
רק עוד דבר אחד שלא התיחסת אליו- בנוגע ליציבות של הארמידלו.. מרגיש לי פחות יציב מהפג, יכול להיות שזו רק תחושה, אבל הפרקטיות שלה לא באה על חשבון היציבות לטעמך?
בגדול מבין הפג בוק והארמידלו- על איזו מביניהם היית ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה! רק עוד דבר אחד... - תגובה
קובי סופר29/06/2015שלום קרן,
הארמדילו יציבה, גם עם משקל מעל לסביר על הידית שלה.
זה ברור שכדי להגיע למוצר קל יש להסיר דברים מאותו מוצר, להקטין דברים אחרים (כמו גלגלים). מצד אחד מרוויחים משקל ומצד שני מפסידים דברים אחרים. לצערנו לא יהיה מוצר מושלם שכן מוצר שיתן לנו ולתינוק הכל יהיה כבד או להפך, מוצר קל עם התפשרויות.
מאמאס אנד פאפאס עשו מינימום התפשרות במוצר ועדיין המשקל מתחת לממוצע.
אין לי המצלה חד צדדית, גם יש הפרש מחיר די גדול בין השניים.
אני מציע לבדוק אחת מול השנייה. לצאת איתן מהחנות עם משקל (ככה תחושו את הגלגלים), לנסות לקפל (עדיף עם טיולון), להרים לרכב ולבדוק איך ההכנסה הולכת, לנסות לתפעל ואז לקבל החלטה מושכלת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמעט הגענו להחלטה...
קרן29/06/2015אוקיי אז חזרנו לחנות והחלטנו על הפג פופ אפ ולא על הארמידלו.. היה נראה לנו יותר יציב וגם הפג נכנס לנו בקלות בבגאז' הקטן, שזה מה שחשבנו שיגרום לנו ללכת על הארמידלו, אפילו עם האמבטיה של הפופ אפ נכנס בקלות.
מה שכן, יש לנו התלבטות בין הפופ אפ לספורטיבו. יש ביניהם הפרש מחירים משמעותי אבל היה נראה לי שהבדים של הספורטיבו סינטיים וזה מאוד הפריע לי. השאלה היא עד כמה זה משמועתי והאם זה שווה את הפרש המחירים. אומנם הפופ אפ נכנס לנו בקלות ביחד עם האמבטיה וזה קורץ מאוד אבל לא חושבת שזה מצדיק הפרש מחירים של מעל 1000₪. אנחנו יכולים לשלם על הפופ אפ אבל אני לא בטוחה זזה שווה את זה- מה דעתך? ללכת על הפופ אפ וללכת על איכות של בדים ונוחות קיפול משמעותית או להתפשר על הספורטיבו עם הבדים ונוחות הקיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי משהו...
קרן29/06/2015והאם יש עוד הבדל בין הספורטיבו לפופ אפ חוץ מקיפול האמבטיה וסוג הבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמעט הגענו להחלטה... - תגובה
קובי סופר02/07/2015שלום קרן,
סה"כ ההבדל בין הפופ אפ לספורטיבו הוא האמבטיה המתקפלת לאחסון וגם קלה יותר בכ- 3 ק"ג. וסוג הבדים. אם הבדל האמבטיה לא קריטי לך לכי על הספורטיבו. את עניין הבדים פותרים בעזרת מזרן איכותי שסביר להניח נותן בד איכותי יותר מכל עגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)