טיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון
    שירן
    30/06/2015

שלום,באיזה גיל ניתן להעביר וכמובן מומלץ לטיולון פשוט וקל יותר מהטיולון של העגלה. על איזה טיולון את הכי ממליץ? האמת שמאוד התלהבתי מהטיולון של היויו. אשמח שתמליץ לי על הטיולון הטוב ביותר, שיהייה קל, וגבוה כי אני ובעלי גבוהים מאוד, ויפה עד כמה שניתן :-). תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיולון - תגובה

קובי סופר
    02/07/2015

שלום מור,

בגדול מומלץ בגיל חצי שנה לעבור. ישנם טיולונים בעלי שכיבה ישרה שאפשר לעבור אליהם מוקדם יותר.

היויו טיולון קל, מתקפל קטן, מעוצב וסה"כ בתור טיולון הרוב מרוצים ממנה מאוד.בסגנון ממליץ גם לבדוק את הרקרו איזי לייף שדומה ליויו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירן
    02/07/2015

יש לי את העגלה של פג פרגו והילדה כבר ממש קטנה לאמבטיה- בת ארבעה חודשים. אפשר להעביר אותה לטיולון של הפג? ובהמשך אקנה טיולון פרקטי יותר כמו היויו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריקארו איזי לייט

אני
    04/07/2015

מה גובה הידית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

קובי סופר
    05/07/2015

שלום מור,

בגדול הטיולון של הפג מומלץ מגיל חצי שנה אך אין בעיה לעבור אליו בגיל 4 חודשים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו