המלצה לעגלה

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • המלצה לעגלה
    מיכל
    06/07/2015

    שלום, הזמנתי את הבוגבו בי 3 מכיוון שהיא בין הקלות שראיתי, אך יש מס' דברים שמפריעים לי: גובה האמבטיה והטיולון- נורא נמוכים ואני מפחדת שזה ממש מפריע להתכופף כל פעם. דבר נוסף הוא שהיא לא נראית לי עגלה שתחזיק למס' ילדים- הגלגלים מאוד קטנים והבדים לא נראים חזקים.
    שמעתי על ההרטן- אני מאוד רוצה עגלה שלא מיוצרת בסין אבל לפי מה שראיתי באתר שלהם היא מאוד כבדה (באזור ה 15 קילו!!) האם זה באמת משקלה?
    האם יש עוד אופציות לעגלות קלות ואיכותיות (לא משנה המחיר)?

    תודה!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • המלצה לעגלה - תגובה

    קובי סופר
    06/07/2015

    שלום מיכל,

    אין שילוב של מוצר קל עם כל הדרישות כמו שאין מוצר הכולל הכל ובעל משקל קל.

    ההרטן שנמכרת בארץ טיפה יותר קלה מזו שנמכרת בחו"ל מכיוון שבחו"ל המשקל מחושב יחד עם בלם יד ובחלק מהדגמים (גם כאלו שנמכרים בארץ) יש מזרן, שני הדברים האלו מוסיפים קילו וחצי למשקל הכולל. המשקל הכללי עם מושב הטיולון הוא קרוב ל- 13 ק"ג שזה עדיין 4 קילו יותר המבוגבו בי. יש לקחת בחשבון שתמיד ניתן לקפל בשני חלקים ואז המשקל מתפצל.

    סה"כ הבי עגלה די אמינה, אני כבר ראיתי הורים עם ילד שני על אותה עגלה, החלק של האמבטיה הוא דבר חדש שנכנס לפני כחצי שנה, זאת אומר שרוב הרוכשים בעבר לא רכשו אותה מגיל לידה אלא בשלב יותר מאוחר, דבר שצריך לקחת בחשבון.
    הבדים של הבי טובים, הגגון החדש קצת עושה בעיות ולכן מומלץ לעבוד לפי הוראות היצרן.
    ידית הספוג לא אמינה (כך זה בכל העגלות עם ידית ספוג) ולכן רצוי לרכוש מגן ידית.
    לגבי הגובה, הרבה הורים מפחדים מגובה נמוך ושוללים עגלות, לדעתי זהו לא חיסרון ואפשר לחיות עם זה, גם ככה נצטרך להתכופף לעריסה/מיטה/סל קל/טרמפולינה ועוד... ככה שגם לעגלה זה לא סוף העולם. בשורה תחתונה: מבין העגלות הקלות הבוגבו בי היא האיכותית והחזקה ביותר שיש.

    משימוש אישי בשתי העגלות אני יכול להגיד בוודאות שלילדים הרבה יותר נח בהרטן מאשר בבי ואני ואשתי מוכנים "לסבול" כדי להרים משקל יותר כבד לרכב (אם יש בניין ללא מעלית זה שיקול נוסף).
    ההרטן נוחה יותר להליכה. האמבטיה משמשת ליותר זמן. הטיולון נח יותר מכיוון שהוא רחב ויש יתרון גם למעקה המתכוונן.
    כמובן שמדובר במוצר חזק, אמין ובעל כושר שרידות ארוך לעומת רוב העגלות.

    *יש לציין שבייבי בוס (החברה שלי) היא יבואנית הרטן.

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו