ייעוץ לגבי עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ייעוץ לגבי עגלות
    אביגיל
    07/07/2015

שלום,
    אני עומדת בפני לידה שלישית, בשתיים הקודמות השתמשתי בבייבי ג'וגר, שהייתה נוחה מאוד, אך בעלת חסרונות, כפי שציינת. מאחר והשלדה שלה כבר לא תקינה, אבל יש לי אמבטיה תקינה, אני מתלבטת אם לרכוש טיולון בייבי ג'וגר חדש, או לעבור לעגלה אחרת כמו טאי-טאי. יש לציין שחשוב לי שהקיפול יהיה מהיר, עגלה גבוהה וקלת משקל. לאחרונה ראיתי באינטרנט עגלה שלא הכרתי - איה בייבי טורנדו, האם אתה מכיר/ ממליץ? איך היא לעומת הטאי-טאי?
    תודה מראש, אביגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ לגבי עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ לגבי עגלות - תגובה

קובי סופר
    07/07/2015

שלום אביגיל,

הטורנדו יותר כבדה מהגו'גר ובוודאי שמהטאי טאי, רוחב הגלגלים שלה רחב מאוד מה שמקשה על מעבר במעברים צרים והכנסה לרכב. יש לה יתרון שהטיולון דו כיווני.

הטאי טאי טובה יותר מהג'וגר ויותר דומה לה מאשר הטרנדו. היא קלה יותר מהג'וגר, מתקפלת לגודל קטן יותר וכשהבדים מכונסים כלפי פנים מה ששומר עליהם. האמבטיה נמוכה יותר מהג'וגר. כמו כן יש לה מדף רגליים מתכוונן שלדעתי חיוני.

זה שיש לך אמבטיה של ג'וגר נותן לך יתרון גדול מבחינת חיסכון מכיוון שטיולון של ג'וגר עולה כמה מאות שקלים פחות מהטאי טאי עם אמבטיה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו