מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת סייבקס פריאםאמיר09/07/2015
אני מתלבט בין הסייבקס פריאם לבין הארמדילו פליפ xt של מאמס אנד פאפס. מה אתה יכול להגיד לי על ההבדלים ביניהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת...
אמיר09/07/2015האם העגלה עצמה מיוצרת בגרמניה או בסין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלת סייבקס פריאם - תגובה
קובי סופר09/07/2015שלום אמיר,
מדובר בשני הפכים, הפריאם הולכת סגנון של עיצוב ומולטי טריין, כלומר הליכה בכל שביל. הפליפ XT היא עגלה עירונית אך עם יכולות הליכה בשבילים ויוכולות מוגבלות בשטח קשה יותר. מצד שני העירוניות הזו יוצרת עגלה קלת משקל, קלה לקיפול וקטנה בקיפול.
הפריאם מציעה נוחות הליכה טובה יותר, מושב מרופד יותר, אמבטיה טיפה יותר גדולה ועיצוב מיוחד. השאלה המרכזית היא מה סדר העדיפויות שלכם, האם יש מדרגות לעלות עם העגלה, האם תא המטען ברכב גדול/סביר/קטן, אם תלכו על הפריאם האם המשקל הוא משהו שתוכלו להסתדר איתו, היכן תטיילו אם העגלה וכו'. כמובן שיש גם פער מחיר לא קטן. לאחר שתעשו סדר בראש יהיה לכם יותר קל להחליט.
מאמאס אנד פאפאס היא חברה בריטית שמייצרת בסין, זו רשת החנויות הגדולה בבריטניה אשר לפני 7 שנים החלו לייצר קו עגלות משלהם.
סייבקס היא חברה גרמנית במקור, לפני כשנה וחצי נרכשה סייבקס ע"י גוד בייבי שהיא היצרן הסיני הגדול בעולם בתחום מוצרי התינוקות, נכון להיום מוצרי סייבקס מיוצרים בסין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריאם
אורטל18/07/2015שלום קובי ואמיר,
אני מצטרפת לדיונכם :)
גם אני מתלבטת בין 2 עגלות אלו.
חשוב לי לדעת, לגבי שתיהן, האם ישנם תוי תקן אירופאים מחמירים על אף שהיצור בסין?
מה משקלן של הארמדילו פליפ והפריאם עם אמבטיה וכטיולון?
האם הבדים של הארמדילו נשחקים ודוהים לאחר מספר שנים?
איזה עגלה היא יותר ״סוס עבודה״ חזק למשך שנים?
האם הקיפול שלהן הוא פנימי ובכך מונע התלכלכות?
ובכלל האם יש "סוס עבודה״ מומלץ יותר?
תודה רבה מראש!
שבוע מצויין!
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פריאם - תגובה
קובי סופר19/07/2015שלום אורטל,
חשוב לי לדעת, לגבי שתיהן, האם ישנם תוי תקן אירופאים מחמירים על אף שהיצור בסין?
לשתי העגלות תווי תקן אירופאים, אמריקאי וישראלי.
מה משקלן של הארמדילו פליפ והפריאם עם אמבטיה וכטיולון?
ארמדילו פליפ שוקלת: 9 קילו, 10 קילו לXT יחד עם מושב הטיולון. עם האמבטיה זה קילו יותר. בסייבקס משקל העגלה עם הטיולון 12 ק"ג עם האמבטיה 10 ק"ג.
האם הבדים של הארמדילו נשחקים ודוהים לאחר מספר שנים?
העגלה מאוד חדשה כך שקשה לדעת, לדעתי מדובר בבד מאוד איכותי של ידהה מהר עם בכלל.
איזה עגלה היא יותר ״סוס עבודה״ חזק למשך שנים?
מכיוון שלסייבקס יש גלגלים יותר הם יגרמו למוצר להחזיק יותר זמן, בעיקר כשיש הליכות בשטח קשה יותר ממדרכה חלקה.
האם הקיפול שלהן הוא פנימי ובכך מונע התלכלכות?
מונע התלכלכות, מונע קרעים ופרימות ושומר על מוצר סטרילי יותר.
ובכלל האם יש "סוס עבודה״ מומלץ יותר?
שוב זה תלוי בדרישות, "סוסי עבודה" טובים יותר גם שוקלים יותר, לדעתי "סוס העבודה" הטוב ביותר היום זו ההרטן שמיוצרת בגרמניה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)