התלבטות בין פג קומפליטו לארמדילו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין פג קומפליטו לארמדילו
    שירלי
    10/07/2015

היי, אשמח להמלצתך בין פג קומפליטו לארמדילו פליפ.
    הייתי כבר ממש סגורה על הארמדיליו עד שנתקלתי בגובה העגלה. היא ממש נמוכה ואני חוששת שאצטרך להתכופף כל הזמן (סובלת מהגב) מצד שני היא קלה לקיפול והרמה. הפג גבוהה יותר והקיפול נראה די זהה לארמדילו (תקן אותי אם אני טועה). אשמח להמלצתך מה יותר מומלץ. מבחינת מחיר הן די זהות בלי סלקל ככה שזה לא השיקול. תודה רבה לך ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין פג קומפליטו לארמדילו - תגובה

קובי סופר
    11/07/2015

שלום שירלי,

לגבי גובה אמבטיה, הפג טיפה יותר גבוהה. יש לזכור שהטיולונים כבר יושבים באותו הגובה ולכן עניין האמבטיה הוא לחודשים הראשונים בלבד. יש לזכור שאת תאלצי להתכופף לסל קל ברכב, לעריסה, למיה, ללול, לשטיח פעילות בריצפה ועוד ולכן אני חושב שזה דבר מיותר לחשוב עליו. מה שכן אם את סובלת מהגב הפג פרגו שוקלת 2 קילו יותר מאשר הארמדילו, הקיפול יותר גדול ומשך ההכנסה לרכב בעקבות זאת הוא ארוך יותר, אי לכך אני חושב שעל זה את צריכה לחשוב ופחות על גובה האמבטיה.

בלי קשר הפג נבנית באיטליה בעוד שהארמדילו בסין, הפג עשויה מחומרים איכותיים יותר, מושב הטיולון רחב יותר וכמובן המחיר יקר יותר.

אני ממליץ לקחת כל אחת מהן, ללכת איתן מחוץ לחנות עם משקל, לנסות לקפל ולתפעל, לבדוק איך הן נכנסות לרכב (עדיף עם טיולון מורכב) ולקבל החלטה מושכלת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו