בוגבו בי או אחרות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו בי או אחרות
    טיט
    12/07/2015

שבוע טוב!
    יש לי נסיון רב בטיפול בילדים ולכן אכפת לי מאוד מהפרקטיות של עגלה. חשובה לי מאוד עגלה שכל ריפודיה יכולים להתכבס במכונה (מוריד אוטומאטית את מאמאס אנד פאפאס, פג פרגו ועוד)
    שתהיה יחסית צרה (עד 60 סמ) ושיהיו לה עבירות טובות.
    הייתי דיי סגורה על הבי 3, ופתאום חשבתי אולי כדאי משהו מסיבי יותר שיהיה לי נוח יותר להליכות הרבות שאני מתכננת בחופשת הלידה. חשבתי אולי לקנות את הקמיליון ביד 2. חשוב לציין שאני מתכננת גם לקנות את היויו בגיל חצי שנה.
    אני מפחדת שאתחרט אם אקנה את הקמיליון בגלל הקיפול- כמה זה קריטי להפריד לשני חלקים? ובכלל... מה יותר נוח לתינוק לדעתך? ללכת עם הקמיליון זה כמו ללכת עם ענן מבחינת העבירות אבל המושב שלה לא נשכב ל180 מעלות אלא נשאר בזווית.

האם יש לך השגות, מה עדיף?! או אולי המלצות לעגלה אחרת שלא חשבתי עליה? חשבתי גם על מוצי ועל אפה בייבי קרוז אבל אין לי מושג איך העבירות שלה.

תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו בי או אחרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוגבו בי או אחרות - תגובה

קובי סופר
    12/07/2015

שלום,

קודם כל בפג (אם הולכים על הפופ אפ) הריפוד, הכל כולל הכל יורד.
    במאמאס אנד פאפאס כל הריפוד יורד למעט המסגרת של האמבטיה שזהו דבר שפחות מתלכלך וקל לניקוי גם ללא כביסה.

אם נסגרת על הבי 3 אז יש לה עבירות טובה, כמו כן אני חושב שיהיה מיותר לרכוש יויו אם קונים בי 3 אבל זה לשיקולך.
    אני חושב ששאר העגלות שהזכרת מסורבלות. מוצי הרבה יותר רחבה מ- 60 ס"מ. לקמיליון ולקרוז אין מצב שכיבה שטוח שלדעתי זה פחות מומלץ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! לא יודעת לגבי הפג

טיט
    12/07/2015

ואבדוק זאת מיד
    אבל למאמאס אנד פאפאס בפירוש כתוב בהוראות לא לכבס. אלא לשטוף בעדינות.בינינו, שטיפה ביד זה לא מוריד לכלוך של ילדים...
    אתה ממליץ על הפופ אפ? היא מדהימה בעייני ועונה על כל מה שהילד צריך (אני אוהבת שיש פגוש לא כמו בבי ושהמנח רגליים עולה בשינה) אבל מכולן נראית לי הכי מסורבלת לא? היא ממש ענקית.. אני חושבת על ישיבה בבית קפה או מסעדה.. או בכלל להכניס לאוטו.. יש לי מאזדה 3 אבל חושבת גם על מוניות

חשוב לציין שיש לי מעלית ואוטו בגודל סביר.. אני פשוט חושבת על התניידות בכלליות וחושבת שזה חשוב
    מי מבינהן עדיפה לדעתך?
    וכמה הפופ אפ שוקלת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! לא יודעת לגבי הפג - תגובה

קובי סופר
    12/07/2015

שלום,

הפופ אפ יותר רחבה ולכן תהיה יותר נוחה לתינוק, הכוונה לטיולון.
    לא שמעתי תלונות רבות עליה, לכל רכב היא נכנסת בטח ובטח למאזדה 3.
    אם הולכים על שלדת S אז גם בנוחות הליכה היא עולה על הבי.
    אם את טוענת שתרכשי טיולון בשלב כזה או אחר אז הפג עדיפה, הבי יותר בסיסית וזה היתרון וגם החיסרון שלה, אבל ללא ספק מי שרוכש אותה לא חייב לרכוש טיולון נוסף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות

טיט
    12/07/2015

בדקתי שוב ובאתר של פג העולמי כתוב בפירוש רק כביסה ביד. זה לא רלוונטי לי... תודה רבה על התשובות!
    הבי כנראה מתאימה ביותר בשבילי. מפריע לי מנח הרגליים אבל כנראה שאין עגלה מושלמת...
    אבדוק בכל זאת גם את המוצי אייגו כי כתוב באתר שהרוחב שלה 58 סמ

שבוע טוב, תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות - תגובה

קובי סופר
    12/07/2015

שלום,

אני ממליץ לא להתייחס לכתוב באתרים, יצא לי לכבס בדים של פג במכונת כביסה עשרות פעמים! 30 מעלות ללא סחיטה וללא מייבש והבד כמו חדש.

לגביי מוצי אייגו אכן רוחבה 58 ס"מ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצויין תודה!!

טיט
    12/07/2015

את האמת שהיה לי רק נסיון אחד רע מאוד עם פג סקייט ומאז העגלה הזאת נראתה לי פשוט לא חכמה- הזדקקתי למברג כדי להוציא את הריפוד לכביסה וגם אז לא ירדו הכתמים. ובכלל היא הייתה מסורבלת ומרעישה ולא נוחה בעליל.
    אני אלך לבדוק את הפג בוק פופ אפ מקרוב, אני שומעת עליה דברים טובים ועכשיו שאמרת לי על הריפוד זה שווה בדיקה.

תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו