מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בוגבו בי או אחרותטיט12/07/2015
שבוע טוב!
יש לי נסיון רב בטיפול בילדים ולכן אכפת לי מאוד מהפרקטיות של עגלה. חשובה לי מאוד עגלה שכל ריפודיה יכולים להתכבס במכונה (מוריד אוטומאטית את מאמאס אנד פאפאס, פג פרגו ועוד)
שתהיה יחסית צרה (עד 60 סמ) ושיהיו לה עבירות טובות.
הייתי דיי סגורה על הבי 3, ופתאום חשבתי אולי כדאי משהו מסיבי יותר שיהיה לי נוח יותר להליכות הרבות שאני מתכננת בחופשת הלידה. חשבתי אולי לקנות את הקמיליון ביד 2. חשוב לציין שאני מתכננת גם לקנות את היויו בגיל חצי שנה.
אני מפחדת שאתחרט אם אקנה את הקמיליון בגלל הקיפול- כמה זה קריטי להפריד לשני חלקים? ובכלל... מה יותר נוח לתינוק לדעתך? ללכת עם הקמיליון זה כמו ללכת עם ענן מבחינת העבירות אבל המושב שלה לא נשכב ל180 מעלות אלא נשאר בזווית.
האם יש לך השגות, מה עדיף?! או אולי המלצות לעגלה אחרת שלא חשבתי עליה? חשבתי גם על מוצי ועל אפה בייבי קרוז אבל אין לי מושג איך העבירות שלה.
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוגבו בי או אחרות - תגובה
קובי סופר12/07/2015שלום,
קודם כל בפג (אם הולכים על הפופ אפ) הריפוד, הכל כולל הכל יורד.
במאמאס אנד פאפאס כל הריפוד יורד למעט המסגרת של האמבטיה שזהו דבר שפחות מתלכלך וקל לניקוי גם ללא כביסה.
אם נסגרת על הבי 3 אז יש לה עבירות טובה, כמו כן אני חושב שיהיה מיותר לרכוש יויו אם קונים בי 3 אבל זה לשיקולך.
אני חושב ששאר העגלות שהזכרת מסורבלות. מוצי הרבה יותר רחבה מ- 60 ס"מ. לקמיליון ולקרוז אין מצב שכיבה שטוח שלדעתי זה פחות מומלץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! לא יודעת לגבי הפג
טיט12/07/2015ואבדוק זאת מיד
אבל למאמאס אנד פאפאס בפירוש כתוב בהוראות לא לכבס. אלא לשטוף בעדינות.בינינו, שטיפה ביד זה לא מוריד לכלוך של ילדים...
אתה ממליץ על הפופ אפ? היא מדהימה בעייני ועונה על כל מה שהילד צריך (אני אוהבת שיש פגוש לא כמו בבי ושהמנח רגליים עולה בשינה) אבל מכולן נראית לי הכי מסורבלת לא? היא ממש ענקית.. אני חושבת על ישיבה בבית קפה או מסעדה.. או בכלל להכניס לאוטו.. יש לי מאזדה 3 אבל חושבת גם על מוניות
חשוב לציין שיש לי מעלית ואוטו בגודל סביר.. אני פשוט חושבת על התניידות בכלליות וחושבת שזה חשוב
מי מבינהן עדיפה לדעתך?
וכמה הפופ אפ שוקלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה! לא יודעת לגבי הפג - תגובה
קובי סופר12/07/2015שלום,
הפופ אפ יותר רחבה ולכן תהיה יותר נוחה לתינוק, הכוונה לטיולון.
לא שמעתי תלונות רבות עליה, לכל רכב היא נכנסת בטח ובטח למאזדה 3.
אם הולכים על שלדת S אז גם בנוחות הליכה היא עולה על הבי.
אם את טוענת שתרכשי טיולון בשלב כזה או אחר אז הפג עדיפה, הבי יותר בסיסית וזה היתרון וגם החיסרון שלה, אבל ללא ספק מי שרוכש אותה לא חייב לרכוש טיולון נוסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות
טיט12/07/2015בדקתי שוב ובאתר של פג העולמי כתוב בפירוש רק כביסה ביד. זה לא רלוונטי לי... תודה רבה על התשובות!
הבי כנראה מתאימה ביותר בשבילי. מפריע לי מנח הרגליים אבל כנראה שאין עגלה מושלמת...
אבדוק בכל זאת גם את המוצי אייגו כי כתוב באתר שהרוחב שלה 58 סמ
שבוע טוב, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובות - תגובה
קובי סופר12/07/2015שלום,
אני ממליץ לא להתייחס לכתוב באתרים, יצא לי לכבס בדים של פג במכונת כביסה עשרות פעמים! 30 מעלות ללא סחיטה וללא מייבש והבד כמו חדש.
לגביי מוצי אייגו אכן רוחבה 58 ס"מ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצויין תודה!!
טיט12/07/2015את האמת שהיה לי רק נסיון אחד רע מאוד עם פג סקייט ומאז העגלה הזאת נראתה לי פשוט לא חכמה- הזדקקתי למברג כדי להוציא את הריפוד לכביסה וגם אז לא ירדו הכתמים. ובכלל היא הייתה מסורבלת ומרעישה ולא נוחה בעליל.
אני אלך לבדוק את הפג בוק פופ אפ מקרוב, אני שומעת עליה דברים טובים ועכשיו שאמרת לי על הריפוד זה שווה בדיקה.
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)