התאמת סל קל לעגלה של מאמאס אנד פאפס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התאמת סל קל לעגלה של מאמאס אנד פאפס
    דנה
    13/07/2015

קובי שלום,

אנחנו רכשנו עדלת ארמדילו XT של מאמס אנד פאפס כעת יש לי שתי שאלות לגבי הסלק קל:

1. במידה ואני רוצה סל קל שמיועד גם לנסיעה ברכב וגם שיכול להתחבר לעגלה הזו, מהם הבחירות העומדות בפני ומה העדיפות

2. ובמידה ואיני מעוניינת לחבר את הסלק קל לעגלה ולהשתמש בו רק לטובת נסיעות במכונית האם יש לי אופציות אחרות כדאיות יותר, נניח מבחינת בטיחות ומחיר?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת סל קל לעגלה של מאמאס אנד פאפס - תגובה

קובי סופר
    13/07/2015

שלום דנה,

אם מתעלמים מהחיבור לעגלה, צ'יקו קייפיט 30 הוא הסל קל המומלץ ביותר לדעתי. יש לו רמת בטיחות גבוהה ורמת נוחות התקנה ונוחות לתינוק מהגבוהות ביותר שיש. החיסרון המרכזי שהוא לא מתחבר לעגלה. יתרון מרכזי הוא מחירו: 849 ש"ח בממוצע עם בסיס איזופיקס.

אם ניקח סל קלים מומלצים שמתחברים לארמדילו:
    בבה קונפורט סטריטי שיחד עם בסיס עולה באיזור ה 800 ש"ח ולא מתקרב לרמה של הקייפיט. סייבקס אטון בייסיק עם בסיס עולה בממוצע: 1200 ש"ח ועדיין הצ'יקו טוב ממנו.
    היחיד שברמה של הצ'יקו הוא האטון 3 שעולה 1600 ש"ח בממוצע עם בסיס.
    היתרון של השלושה שגם ניתן לרכוש אותם ללא בסיס ולהפחית עלות. מצד שני הבסיס הוא הדבר הנח ביותר שיש ומונע טעויות אנוש שקורות ללא בסיס ובממוצע 75% מההורים לא מתקינים סל קל ללא בסיס בצורה נכונה!

אז השיקול שלך הוא אם תחברו לעגלה ובשיקול כזה אטון 3 זו המלצתי.
    אם לא מחברים צ'יקו קייפיט זו המלצתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו