מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון ג'ואי בריסק דלוקסמיכל13/07/2015
היי קובי, רציתי להתייעץ בבקשה.
אני מתלבטת בין טיולון ג'ואי בריסק דלוקס לסייבקס אוניקס ויש לי כמה שאלות:
1. רשום שהמשקל של הטיולונים הוא עד 15 קג, הבן שלי בן 10 חודשים ושוקל קרוב ל 12 קג וגם גבוה מאוד, האם הטילון ישרת אותנו מספיק זמן? יש טיולון שיכול לשאת משקל רב יותר?
2. זווית ישיבה- ראיתי שהזווית ישיבה בגואי זקופה יותר מבסייבקס, האם יש לזה משמעות גדולה?
3. אני קצת חוששת מהקיפול בסייבקס, אולי בחנות העגלה קצת שחוקה אבל היה לי קשה לפתוח אותה, האם זה באמת ככה או שכדאי ללכת לנסות בחנות נוספת?
4. האם גואי בריסק דלוקס הוא אותו טיולון שנקרא גואי בריסק פרימיום?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיולון - תגובה
קובי סופר13/07/2015שלום מיכל,
קודם כל עד שנה יש צמיחה מטורפת לתינוקות אבל מגיל זה היא נבלמת. זה קורה כתוצאה מהאכלת התינוק וחוסר היכולת לזוז, מרגע שהם מתחילים לזחול, שלא נדבר על ללכת ולרוץ המשקל נשאר די קבוע ולמעשה עד גיל 3 שנים בממוצע התינוק יגיע למשקל של 15 ק"ג.
לסייבקס יש אישור מכירה עד 22 ק"ג בארה"ב ככה שמבחינה זו יש לסייבקס יתרון.
הסייבקס גם נורא קלה לקיפול ולדעתי קרה 1 משני דברים, או שלא הסבירו לך נכון מכיוון ש99% מהטיולונים מתקפלים בשיטה של הסייבקס (ולא רואים הורים שמסתבכים) או שהראו לך דגם ישן שבו הקיפול בהחלט היה קשה לביצוע.
לג'ואי יש כרגע רק דגם פרימיום שהוא זהה לדלוקס, נשה שיפור בגלגלים, נוסף מזרן ורפידות לכתפיים ומן הסתם הייתי ממליץ ללכת על דגם הפרימיום.
בין 2 הטיולונים אני פשוט ממליץ לגשת לחנות בה נמכרים שניהם ולנסות פיזית עם התינוק ללכת, לאחר מכן לנסות לקפל, לתפעל, להרים ולבדוק ברכב. לגבי זווית הישיבה זה לא משהו קריטי אלא יותר משהו בטיחותי למניעת נפילת תינוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מיכל17/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)