התלבטות בין סולה לאורבו-רוחב שילדה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין סולה לאורבו-רוחב שילדה
    דקלה
    14/07/2015

הי קובי,

קראתי קצת בפורום וראיתי שאתה דווקא ממליץ על הארמדילו פליפ או הסולה ולאו דווקא על האורבו 2.
    אנחנו מאוד אהבנו שהאורבו 2 צרה יותר מהסולה (חיפשנו עגלה צרה כמה שיותר, שעדיין תהיה יציבה וחזקה מספיק). האם העובדה שהיא צרה יותר מורידה מיתר הפרמטרים (יציבות/עבירות/קלות תפעול וכו...)?

אשמח לשמוע את חוות דעתך, האם עדיין תמליץ על הסולה בכל זאת??

תודה רבה מראש,
    דקלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין סולה לאורבו-רוחב שילדה - תגובה

קובי סופר
    14/07/2015

שלום דקלה,

האורבו אכן יותר צרה ואם יש צורך במוצר צר אין טעם שאמליץ על הסולה.
    כשאני ממליץ על עגלה לרוב אני מתעלם מעניין הרוחב, כל עוד רוחב העגלה לא עולה על 60 ס"מ העגלה תעבור ברוב המקומות הצרים, תיכנס לרוב המעליות והדלתות.
    אני לא ממליץ על האורבו מכמה סיבות, הגדולה שבהן היא הגלגלים. באורבו הגלגלים האחוריים מוברגים לשלדה ולא מתחברים בעזרת לאגר כמו ברוב העגלות, עקב כך זה מפחית מנוחות ההליכה, כשנכנס חול/לכלוך/אבק/סיבים למנגנון לא ניתן לנקות אותו רק במעבדה טכנית, זה מפחית עוד יותר מנוחות ההליכה, מעבר לזה שהגלגלים קטנים. רוב התלונות לגבי עגלה זו מתרכזות בעיקר בגלגלים. בחלק הזה הסולה עולה עליה ובאופן מצחיק מחיר הסולה זול בכ- 1000 ש"ח!
    רוחבה הצר לא גורם לבעיות מיוחדות.
    מקריאת תגובתיי הבנת נכון שאני ממליץ יותר על הסולה או הפליפ. אם בכל זאת הרוחב חשוב לך אני ממליץ לך לבדוק את הנבינגטון קאדט שרוחבה הוא 55 ס"מ ולקאדט יש את רוב היתרונות שיש לסולה על האורבו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

דקלה
    15/07/2015

תוד רבה על התשובה המפורטת, עזרת לנו מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו