מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בוגבו בי או איי קנדיאני15/07/2015
בוקר טוב!
בגדול אני נעולה על הבוגבו בי, אבל אני מבינה שזו הכי דומה לה. אשמח לשמוע המלצות, מה יותר טוב, מה משתיהן עדיפה.
למה רצינו את הבוגבו בי - אנחנו רוצים משהו קליל ונוח, שככל הנראה לא נזדקק לקנות טיולון בהמשך. חברה טובה, אמינה, חזקה, כזו עם שירות בארץ.
מבחינת מחיר אין שיקול, אבל אשמח לדעת מה מחיר הקנדי.
ידית גבוהה זה מאוד חשוב. בטיחות ונוחות.
טיולון דו צדדי כמובן, שכיבה ישרה ולא רגליים וטוסיק למעלה.
מבחינת סלקל - משהו טוב מאוד שאפשר לחבר (לבי חשבנו על הנקספיט - דעתך? פשוט האטון יותר מידי יקר ואני לא רואה הצדקה לכך, צ'יקו לא פחות טובים. גם לפי אבי ורון).
מבחינת אמבטיה - אני לא סגורה על זה שאני בכלל רוצה. הייתה לי בילדה הראשונה, מניחה שזה הרבה יותר טוב - אבל אני לא חייבת. במיוחד אם יש עגלה שממש נשכבת (ככה נראית הקנדי). האם בכלל אפשר לחבר לקנדי אמבטיה כלשהי? צפויה להגיע מתישהו?
החשש הגדול זה שקנדי זה משהו שפחות מוכר בארץ - מי היבואן?
לבוגבו יש חנות פה, הן לא הולכים לשומקום (לפחות לפי ניסיון השנים האחרונות) וזה משהו שחשוב כי בכל זאת לא מדובר במוצר זול או זמני מאוד.
וכמובן - מקווים שהעגלה תשרת כמה שיותר ילדים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוגבו בי או איי קנדי - תגובה
קובי סופר15/07/2015שלום,
האיי קנדי עולה 200 ש"ח פחות מהבי לכן אין הבדל משמעותי במחיר.
האיי קנדי מיובאת לארץ ע"י רהיטי טל, חברה שפועלת בשוק מוצרי התינוקות הישראלי כבר קרוב ל- 40 שנים, ככה שמבחינה זו אין מה לדאוג.
בין שתי העגלות לדעתי הבי מוצלחת יותר, היא יותר קלה, יותר נוחה לקיפול, מלבש עליה הסל קל של צ'יקו, לאיי קנדי רק הסייבקס/מקסי קוזי/בי סייף/בבה קונפרט מתלבשים (גם לבי הם מלבשים). לבי יש אופציית אמבטיה, גם אם את לא חושבת שזה הכרחי אולי בעתיד תשני את דעתך ולכן טוב שיש את האופצייה, באיי קנדי אין את האופצייה, היצרן הצהיר שבעתיד תהיה אבל אין זמן משוער.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אני15/07/2015כמובן שנשארת עם הבי.
וכן, אין לדעת אם בעתיד ארצה אמבטיה. בגדול אני נוטה לרצות אמבטיה.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)