כרום החדשה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כרום החדשה
    בתאל
    15/07/2015

איי איי..
    ראיתי שבסוף הגיעה הכרום החדשה לארץ. קצת התבאסתי כי חודשיים לפני רכשתי את הכרום הרגילה :( (פחדתי שהאפור יצא מהמלאי)
    1. האם היא מגיעה גם עם כיסוי לרגליים או שצריך לרכוש בנפרד כמו בקודם?
    2. האם דגם הDLX קיים גם בצבע האפור הישן (stone) אני מאד אוהבת את האפור הזה אבל האפור במוצצים כהה בשבילי.
    3. מה המשקל האמיתי שלה? באתר של ג'ואי ראיתי שהיא יותר כבדה מהכרום (11.80 kg) ובחנות אומרים לי שהיא קילו פחות מהכרום הרגילה שהיא 9.5 ק"ג. האמנם?

אכן ראיתי שהגגון באמת יותר ארוך ויש 5 מצבי שכיבה שהשכיבה יותר שטוחה אבל תאכלס הצבע של החדש לא לטעמי והאם יש הבדל משמעותי בדגם המשופר לעומת הישן? אני ממש בבאסה שלא חיכיתי.

תודה קובי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כרום החדשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כרום החדשה - תגובה

קובי סופר
    15/07/2015

שלום בתאל,

אין הבדל גדול בין 2 הדגמים, נתוני האתר הם הנכונים ולא נתוני החנות, מן הסתם ככל שמוסיפים יותר דברים לעגלה אז המשקל עולה. לא רואה סיבה לשדרג אלא אם הפער במחיר מאוד קטן והשינויים קריטיים עוברכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו