התלבטות בין 3 דגמים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין 3 דגמים
    רעות
    16/07/2015

שלום,

אנחנו מתלבטים מאד בין 3 דגמים של עגלה- סיטי מיני/ בי אג'יל של ברייטקס וטאי טאי של ביבה.
    מבחינת כל הביצועים- טאי טאי לוקחת- מתקפלת פנימה, גגון גדול (לעומת ברייטקס), הכי קלה (!!), טיולון נשכב עד הסוף (לעומת סיטי מיני), רגלים בטיולון עולות לשכיבה (לעומת הסיטי מיני).
    אבל- היא נראית לנו לא איכותית מבחינת הבדים שלה, המעצורים של העגלה הבסיס של האמבטיה.. וראינו את גדם 2015 ש"חידשו" את הבדים.. גם לא ברור לנו כמה הבדים יוצאים לכביסה כשצריך..

האם יש סיבה לחשוש?
    כי הברייטקס והסיטי מיני מבחינת בד נראות יותר איכותיות שישמרו ליותר שנים.. אבל מתקפלות החוצה ויותר כבדות.

נשמח להכוונה בעניין זה..
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין 3 דגמים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין 3 דגמים - תגובה

קובי סופר
    16/07/2015

שלום רעות,

אני תמיד ממליץ על הטאי טאי, גם בגלל המשקל, גם בגלל הקיפול שהבד מכונס פנימה, גם בגלל הרוחב הצר של הגלגלים ודווקא בגלל הבדים הטובים (בדגמים החדשים), דגמים אלו נמכרים מעל לשנה וממה שאני יודע הרוכשים מרוצים ולא הביעו תלונה, דווקא בג'וגר אני נתקל בתלונות על בד אטום שגורם להזעה, בברייטקס לא נתקלתי בתלונות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו