עגלה משולבת יד שנייה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה משולבת יד שנייה
    Kineret
    19/07/2015

שלום,

אני לא יודעת אם זה המקום אבל אשמח לעזרה.. (:
    אני מתעניינת ברכישת עגלה משולבת יד שנייה, אין לי כרגע עגלה ספציפית על הכוונת..
    לקראת ילד ראשון. לא מבינה בזה הרבה..

מחפשת עגלה שכוללת סלקל, אמבטיה וטיולון, קלה פיזית, וקלה לקיפול, נוחה בטיחותית ונעימה לתינוק וגם לי.

האם יש סוג עגלות עמידות וטובות, שמומלצות יותר לרכישה ביד שנייה?
    והאם יש מחיר מומלץ ממוצע?
    מה חשוב לבדוק כשרוכשים ביד שנייה?
    האם יש חנויות מומלצות במרכז שלהם מחירים זולים ומוצרים איכותיים?..

תודה רבה!
    (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה משולבת יד שנייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה משולבת יד שנייה - תגובה

קובי סופר
    19/07/2015

שלום כינרת,

לגבי מחירי יד 2 לא אוכל לעזור כי איני מכיר את השוק הזה.
    ברכישת עגלת יד 2 עם סל קל מומלץ לוודא שהסל קל לא עבר תאונה, אין דרך לאמת זאת אך ורק להסתמך על מילתו של המוכר. עגלות מומלצות: מאמאס אנד פאפאס סולה 2, פג פרגו בוק פלוס, הרטן. (רשמתי מהזולה ליקרה, ככל שעולים במחיר רמת המוצר טובה יותר מה שאומר שהעגלה תחזיק לך ליותר שנים).
    בקניית עגלת יש שנייה יש לבדוק את תקינות הגלגלים, תקינות מנגנון הקיפול, תקינות רתמות החגירה של התינוק, האם קיים יבואן למוצר שיכול לתת שירות במקרה של תקלה, איכות הבד (שאינו דהוי או קרוע), תקינות התלבשות מושב הטיולון/אמבטיה/סל קל.

יש המון חנויות בישראל שמתחרות אחת בשנייה, כמו כן דגמי 2016 צפויים להגיע לישראל בעוד כ- 5 חודשים מה שאומר שבחודש חודשיים הקרובים תחל הורדת מחירים של מרבית המותגים עקב רצון לנקות מחסנים, לכן אולי כן כדאי לבדוק בחנות אחת או שניים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

Kineret
    19/07/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו