מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת ivvi של Nunaשי20/07/2015
שלום,
אשמח לחוות דעתך לגבי העגלה דגם ivvi של Nuna.
היא נראית מעולה ולא מצאתי עליה שום חוות דעת.
אם אתה יכול גם להשוות אותה לכרום של ג׳ואי ולסולה 2 של מאמאס אנד פאפאס זה יכול מאוד לעזור.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת ivvi של Nuna - תגובה
קובי סופר21/07/2015שלום שי,
מדובר במוצר חדש גם ברמה עולמית ולכן אין יותר מדי ביקורות. אני אישית לא אהבתי את העגלה, היא מאוד כבדה ומסורבלת. הגגון קצר ולדעתי יש אלטרנטיבות טובות יותר.
הכרום וסולה הן יותר בייסיק (לטוב ולרע), הן יותר קלות במשקל, יותר קלות לקיפול, יותר קומפקטיות ולכן יש להן יתרון ברמת התפעול היומיומי. האייבי יותר מרופדת, הבדים איכותיים יותר אך לדעתי זו עדיין לא קנייה טובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה התייעצויות
שי21/07/2015הי קובי,
ראינו עוד כמה אופציות ואני אשמח לשמוע את חוות דעתך, בהנחה שאנחנו מחפשים עגלת ״פרברים״ :) שצריכה להיות נוחה בעיקר לתינוק ולהליכה אבל גם סבירה להתניידות באוטו...
1. Mamaba של ABC design- בעלי מאוד אהב אותה ומאוד התרשמנו אבל נראה לי שאולי הידית קצת גבוהה לי גם במצב הכי נמוך (אני קצת פחות מ1.60), אני לא בטוחה. עוד דבר שלא הצלחתי להבין אם יותר נוח לתינוק או פחות הוא העניין של השכיבה האנכית.
2. נבינגטון קאדט.
3. Britax- affinity - אותו עניין עם השכיבה האנכית רק שפה יש להם גם איזה כרית שנכנסת ופותרת את זה.
4. ספורטיבו של פג עם שלדה S- יקרה ב1000-2000 ש״ח מהשאר, לא הצלחנו להבין כמה זה שווה את זה באמת.
5. כמו שאמרנו גם הסולה והכרום בתוך ההתלבטות.
הבנתי שאתה מאוד ממליץ על הארמדילו אבל אני לא בטוחה שתתאים לנו.
עוד עגלות שאולי יכולות להיות אופציונליות אבל עוד לא יצא לנו לראות:
אויסטר 2, אופה בייבי, מוצי והרטן (שתי האחרונות נראות לנו קצת יקרות מדי, למרות שמאוד התלהבנו מהרטן רייסר שהמלצת עליה).
פתוחים לעוד הצעות אם נראה לך שיש עגלות אחרות שיכולות להתאים.
תודה על הסבלנות:)
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד כמה התייעצויות - תגובה
קובי סופר22/07/2015שלום שי,
1. Mamaba של ABC design- בעלי מאוד אהב אותה ומאוד התרשמנו אבל נראה לי שאולי הידית קצת גבוהה לי גם במצב הכי נמוך (אני קצת פחות מ1.60), אני לא בטוחה.
עוד דבר שלא הצלחתי להבין אם יותר נוח לתינוק או פחות הוא העניין של השכיבה האנכית.
אני לא ממליץ, המושב שלה לא נשכב ישר ויש לו שקע, לדעתי זה פחות נח לתינוק, לא ניתן להשכיב על הבטן או לחתל בעגלה. כמו כן היא רחבה מאוד ומאוד קשה לקיפול.
2. נבינגטון קאדט.
עגלה נחמדה, מחיר אטרקטיבי ביחס לתמורה ושווה בדיקה.
3. Britax- affinity - אותו עניין עם השכיבה האנכית רק שפה יש להם גם איזה כרית שנכנסת ופותרת את זה.
עם אותו חיסרון ענק של הממבה, לא ממליץ וגם היו תגובות שליליות של כאלו שרכשו בפורום זה בעבר.
4. ספורטיבו של פג עם שלדה S- יקרה ב1000-2000 ש״ח מהשאר, לא הצלחנו להבין כמה זה שווה את זה באמת.
פג עגלה איכותית, מיוצרת באיטליה ולא בסין, החומרים איכותיים, מדובר במוצר שישרוד יותר מהעגלות הזולות ובשל כך המחיר. ממליץ מאוד אם נח מבחינת המחיר.
5. כמו שאמרנו גם הסולה והכרום בתוך ההתלבטות.
עגלות שנותנות בסך הכל מה שמחפשים ובמחיר מצויין ולכן שוות בדיקה.
אפפה בייבי מאוד דומה לאיי בי סי דיזיין ככה שאני לא ממליץ.
מוצי צימצמו את רוחב השלדה וזה בה על חשבון מושב התינוק שנעשה צר, כמו כן לא נשכבת למצב ישר והגגון בעייתי לישראל.
הרטן, כמו שציינתי בפג, איכות ברמה אחרת אך יש לזה תג מחיר בהתאם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)