מתלבטת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת
    בר
    23/07/2015

שלום רב,
    אני מעוניינת להחליף עגלה - כרגע יש לי את המוצי איבו ואני לא יכולה להמשיך איתה ילד נוסף.
    1. הגלגלים המוקצפים שלה - לא נוח לרדת איתם 30 מדרגות שיש בביתי.
    2. חגורת הנעילה של הטיולון לא איכותית וקשה לי לסגור ולפתוח את המנגנון כך שלוקח הרבה מידיי זמן .
    3. הסגירה שלה מצרכיה לסדר את הגלגלים בצורה מסוימת גם זה נורא מרגיז אותי

לכן אני מחפשת עגלה שלא יהיו בה את הקשיים הללו ושתעלה בסביבות ה3,000
    התלבטות נוספת היא האם לשרוד עם האמבטיה 3-4 חודשים ולהשקיע את הכסף בקניית טיולון איכותי כי האמבטיה סה"כ אין איתה בעיות מיוחדות.
    אשמח לעזרה והמלצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת - תגובה

קובי סופר
    23/07/2015

שלום בר,

לדעתי במחיר שציינת את יכולה לרכוש בוגבו בי (3500 לטיולון) שמתאימה מגיל לידה ותשמש אותך בתור טיולון. העגלה קלה, יש לה בולמי זעזועים מעולים וקל לחגור בה תינוק. יש גם אופצייה להוסיף אמבטיה כעת או בעתיד לתינוק הבא.

אם בכל זאת את יכולה למשוך עם האמבטיה אז יש מלא טיולונים טובים שלא יעברו את ה- 2000 שקלים כמו: מקלארן, ג'ואי בריסק, סייבקס אוניקס או דברים עם קיפול טיפה יותר גדול כמו ביבה טאי טאי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

בר
    24/07/2015

הייתי בחנות וראיתי את עגלת הבוגבו ולא ממש אהבתי אותה.
    לדעתי הטיולון שלה קטן מידי לשלבים הגדולים יותר.
    האם יש עגלה אחרת שעליה אתה ממליץ היום ראיתי את הפג בוק פלוס הסולה 2 והארמדילו
    מה עדיף מבניהם?
    מחפשת עגלה פרקטית לא אכפת לי שתיהיה קצת כבדה אבל חשוב לי בדים נעימים נוחות בטיחות וכמו שכתבתי פרקטיות בסגירה ובפתיחה
    שתקל עליי בתפעול שלה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

קובי סופר
    26/07/2015

שלום בר,

במעבר ממוצי לפג בוק לא תחסכי הרבה מהסירבול, הפג טיפה יותר קלה, טיפה יותר קטנה בקיפול ומחירה יקר מהתקציב שהקצבת.
    אותו דבר בסולה 2 אך בסולה המחיר אפילו זו מהתקציב שלך, לדעתי עגלה שעונה לדרישות שלך וגם קלה יותר מהפג.
    הארמדילו פליפ די זהה בגודלה לבי ככה שאם לא אהבת את הבי לדעתי גם לא תאהבי את הפליפ.
    אני מציע שתבדקי את הסולה 2.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו