עגלות , סלקל , חדרים ומושבי בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות , סלקל , חדרים ומושבי בטיחות
    אלינור
    24/07/2015

צהריים טובים,
    היום בעלי התחלנו לבדוק את הנושא של העגלות ומוצרי תינוקות.
    1. תחילה חשבתי על עגלת ג'וגר בסוף הבנו שהיא לא לטעמנו ונראית איך לומר קצת זולה מדי( מבלי לפגוע במי שקונה ) ואז מצאנו את הג'ואי כרום
    בעלי היה מרוצה ממנה הקיפול היחסית קל, משקל שהוא לא הכי קל אבל סביר לטעמנו גם אם מחברים סל קל , המחיר שהוא לא פחות חשוב וכל נושא האמבטיה והטיולון שהבנתי לפי התגובות שרשמת שהוא מספיק בהחלט .
    העניין היחיד הוא שאני מאוד אהבתי את הבוגבו בי 3 שמחירה יקר לנו מעט, רציתי את עזרתך האם ההבדל באמת כה משמעותי מה היית ממליץ ומה חשוב בין שתיהן ?

על הבוגבו רשום כי המושב , "מאפשר הארכה, היפוך ושכיבה" עד כמה זה חשוב (אם טיולון לפעמים נרכש בנפרד.קראתי על העגלות ומצאתי את היתרונות של הבוגבו בי

מה שלא אהבתי בג'ואי זה הריפוד שהוא לא היה נראה לי נעים כמו בבגבו ואני מחפשת את הנוח , נעים ורך וכמובן בטיחותי וקל כי אני מאוד נמוכה וקטנה.

2. הבנתי שלג'ואי יש מספר סלקלים שמתאימים -"joie וגם של חברות maxi cosi ו- cybex. " והבנתי שהמפרט שלה די נחמד

הבנתי שלבוגבו יש מספר סלקלים שמתאימים -"כל דגמי מקסי קוזי, כל דגמי פג פרגו, כל דגמי CHICCO, כל דגמי GRACO, כל דגמי בי סייף.סייבקס – דגם ATON. איזה
    2.1 מדוע סלקל מומלץ על ידך , רוב חברותי הסבירו לי שהן בכלל לא משתמשות בסלקל חוץ מלקחת מהבי"ח הן השתמשו רק במושב בטיחות.

בכל זאת , איזה מבין כל העגלות שיש היית ממליץ מבלי להתחשב במחיר.
    ומבין סלקלים איזה היית ממליץ מבין המפורטים?

3. כיסא בטיחות ממש קשה לי להבין איזה הכי מומלץ מכל התגובות , אני מחפשת גם נוחות כמובן אבל מעל הכל בטיחות

חשוב לי לציין שאנו גרים בעיר , קומת קרקע ויש לנו רכב קבוע שהוא מרווח יחסית ולכן אין בעיה עם מידות של כל המוצרים רק ביתינו יחסית קטן כך שעגלה צריך לקבל תמיד.

4. חדרי שינה , היית ממליץ לקנות ישר או להמתין מספר חודשים , בנוסף מה חשוב בשידות ומיטות שצריך לוודא ב 100%?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלות , סלקל , חדרים ומושבי בטיחות - תגובה

קובי סופר
    26/07/2015

שלום אלינור,

בי 3 מול כרום.
    הכרום כמובן עולה פחות מחצי בהשוואה לבי, הכרום תהיה נוחה יותר להליכה בשטח כמו כורכר או חצץ. הכרום יותר גבוהה, יש לה פגוש במושב הטיולון. לגבי הבד תמיד שמים מזרן 100% כותנה ככה שזה חלק פחות משמעותי לדעתי. גם לבי סבירות גבוהה שתוסיפי.

הבי מצד שני יותר קלה במשקל, יותר נוחה לניוד במדרכה רגילה עקב משקלה הקל, קטנה יותר בקיפול, עשויה מחומרים איכותיים יותר, יותר נח לחגור תינוק בטיולון של הבי.

אני מציע לכם שוב לבדוק אחת מול השנייה, לשים משקל בתוך העגלות ולצאת איתן מחוץ לחנות לבדיקה, לנסות לקפל, לתפעל ולבדוק ברכב, לאחר מכן תחליטו מה טוב לכם יותר והאם הפרש המחיר העצום מוצדק.

לגבי הסל קלים, הכרום כוללת בתוכה מתאם לסל קלים של: סייבקס, מקסי קוזי, בי סייף וג'ואי. מלבד הג'ואי כל הסל קלים הללו נפלאים מבחינה בטיחותית.
    גם לבי מתחברים אותם סל קלים בעזרת מתאם שנרכש בנוסף למחיר העגלה. בנוסף יש לבי מתאם נוסף (בתשלום) לצ'יקו קייפיט שמבחינתי הוא הסל קל המומלץ ביותר כיום.

מדוע אני לא ממליץ להתחיל מכסא בטיחות:
    סיבה ראשונה היא שהכסא קבוע ברכב בעוד שאת הסל קל ניתן להוציא, יש בכך נוחות אדירה בעיקר מכיוון שמרבית התינוקות נרדמים בנסיעות ויש בזה נוחות בהוצאתם מהרכב מבלי להעיר אותם.
    בנוסף, זווית הסל קל טובה יותר ונוחה יותר לתינוק לעומת כסאות בטיחות.
    הכסא הכי מומלץ לדעתי זהו הנקסטפיט של צ'יקו. הוא היחיד שקרוב בזווית השכיבה שלו לסל קל, מדובר בכסא מאוד יקר, לכן אני ממליץ להתחיל מסל קל ובעתיד יש אופציות של כסאות ברמת בטיחות גבוהה ובמחיר סביר, לעיתים זה יוצא זול יותר לרכוש 2 פריטים מאשר אחד.
    צריך לזכור שכיום מרבית כסאות הבטיחות בנויים גם לילדים בני 6-7 שנים, בעוד שסל קל בנוי נכון עבור תינוק עד גיל שנה. לא בכדי יש שלבים מסויימים ואני ממליץ לא לדלג.

לגבי ריהוט, אני לא חושב שזה משנה מתי רוכשים מכיוון שתזדקקו לריהוט בכל מקרה. קיים גם סיכוי שתקבלו הנחות/הטבות ברכישה מרוכזת של ריהוט, עגלה ושאר הפריטים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המפורטת

אלינור
    27/07/2015

תודה רבה על התשובה המפורטת עזרת לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו