התלבטות בין 2 סוגי עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין 2 סוגי עגלות
    הדס
    25/07/2015

היי..
    יש לי כמה שאלות :
    1. אני מתלבטת בין 2 עגלות אינגליזינה טרילוגי לבין פג פרגו בוק פלוס. הפונקציות החשובות לי הן קלות בקיפול העגלה, משקל קל, ויופי.
    2.מה באמת ההבדל בין כל סוגי הפג פרגו בוק פלוס ) פופ אפ, קומפליטו וכו..)ומה מבינהן המומלצת ביותר ?
    3. האם העניין של סלקל שמתחבר ישירות לעגלה הוא אכן מהותי ואקוטי בבואי לבחור עגלה ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין 2 סוגי עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין 2 סוגי עגלות - תגובה

קובי סופר
    26/07/2015

שלום הדס,

לדעתי הפג עדיפה, האינגלזינה נותנת יתרון משמעותי אחד וזהו גודל הקיפול, מצד שני בפג יש סל חפצים גדול ונגיש יותר, מושב טיול עם תמיכת גב טובה יותר ועגלה נוחה יותר להתניידות. בדגמי 2015 אין הבדל משמעותי בין הקומפלטו לפופ אפ מלבד האמבטיה של הפופ אפ אשר קלה יותר ומתקפלת לאחסון. חיבור סל קל לעגלה אינו מומלץ באופן כללי אך יש לזה יתרון במידה והתינוק רדום אז חיבור ישיר לעגלה חוסך להעיר את התינוק, זה נח כשרוצים לצאת לזמן קצר מהרכב אך לא מעבר.
    ובאותו נושא, הסל קל של פג עדיף באופן משמעותי מזה של האינגלזינה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו