התלבטות דחופה בין שתי עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות דחופה בין שתי עגלות
    שרי
    28/07/2015

שלום אנחנו לפני קנייה. יש לנו 2 ילדים בהפרש של שנתיים. בני 3 חודשים ושנתיים ו3 חודשים.
    רצינו לקנות עגלה שתתאים לשניהם, ובהתחלה צמצמנו תרשימה לעגלות תאומים:
    מאונטיין באגי
    גוגר סיטי מיני
    קוקו
    אחרי בדיקה בחנות ביטלנו תמאונטיין באגי בגלל המשקל (ישלנו 40 מדרגות) והראש של הגדול שלנו טאטא את גגון העגלה
    וגם הקוקו ירדה כי הבנתי שהיא נשברת בקלות במדרגות ולא חזקה

אז סופי הבחירה ביו הסיטי מיני תאומים לברייטקס תאומים.
    מה עדיף מבין שניהם? איכות חוזק מדרגות בטיחות...
    כי פעם שאנחנו סגורים על אחת מתגלה שאולי עדיף דווקא תשנייה
    מה דעתך? תאומים ברייטקס/סיטי מיני?
    תודה
    שרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות דחופה בין שתי עגלות - תגובה

קובי סופר
    28/07/2015

שלום שרי,

מאיפה הגעת למסקנה שקוקו נשברת בקלות? אני השתמשתי בה קרוב לשנה ולא נתקלתי במשהו חריג.
    זו העגלה שאני ממליץ עליה יותר מכל הדגמים שרשמת.

אם בכל זאת בייבי ג'וגר או ברייטקס לדעתי הבדים של הברייטקס יותר נעימים ואיכותיים ולכן אני ממליץ עליה. סה"כ מדובר במוצרים די זהים ורק הבדל הבד גורם לי להמליץ יותר על הברייטקס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות על 2 עגלות

שרי
    28/07/2015

תודה על התשובה הזריזה!
    מקריאה באנטרנט מצאתי ביקורת על הקוקו מבחינת חוזק, שהיא תוך שנה נשברה ואפילו פצעה ילד כשהעלו אותה קומה אחת, לנו יש לפחות 2-3 קומות לעלות. ובחנות כשבדקנו אמרו שקוקו זו לא עגלה שמתאימה להרבה מדרגות שהיא לא חזקה בכלל ובלי בולמי זעזועים בכלל... בגלל זה הורדנו אותה. למה אתה ממליץ עליה דווקא?
    סיטי מיני והברייטקס הבנתי שהם אותו הדבר רק עם שינויים קלים. והם נראו לנו טובים מבחינת גודל, משקל, רוחב, בטיחות, מראה, קיפול...
    לא ממש הבנתי אם הרוחב שלהם אותו הדבר 75 ס"מ במצב פתוח?
    ואם הם מתקפלות לאותו גודל מבחינת להכנס לבאגז מכונית? ואם הקיפול לא מסובך? ומה ההבדל בבדים בדיוק? בסכך? ובמשענת? (הבנתי שסיטי מיני המשענתלא כ"כ ישרה ויכולה לנטות לצד מסויים ושבשניהם קצת קשה לסדר תגובה של המשענת...
    אשמח לעזרה לסדר תבלאגן אנחנו כבר חודשים מתלבטים ועכשיו כבר זה ממש צורך!
    תודה רבה רבה!
    מבחינת בדים דווקא יש ביקורת על הברייטקס שהבדים משתפשפים במהירות יותר מהסיטי מיני, אבל מצד שני ישלה הרבה פונקציות שאין לסיטי מיני.
    אתה בטח מבין את הבלבול שלנו, אנחנו ממש לא רוצים לטעות בקנייה.
    כרגע ישלנו עגלת יחד של בוק פלוס דגם 2013 ומאוד מרוצים למרות המשקל אבל חייבים תאומים לשניהם במיוחד בחורף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות על 2 עגלות - תגובה

קובי סופר
    28/07/2015

שלום שרי,

כל מה שכתבת רק מחזק את היתרון של הקוקו. וגם הסיבות שאני ממליץ עליה.
    הבדים שלה לא יכולים להשתפשף כי זה מה שקורה גם בג'וגר וגם בבריייטקס, זאת עקב הקיפול שלהם כשהבדים כלפי חוץ, בהכנסות לרכב הם משתפשפים ונהרסים לאט לאט. בקוקו זה לא יכול לקרות מכיוון שבקיפול הבד מכונס כלפי פנים.
    גם בשינוי המצבים, לכל העגלות מנגנון שרוכים אבל בקוקו הוא יותר יעיל, הוא מאפשר לשנות מצבים בקלות וביד אחת והוא סימטרי. בג'וגר ובברייטקס המנגנון יותר מסורבל ויכול להיווצר מצב של אי סימטריות. גם במשקל הקוקו קלה יותר בקילו. לאף אחת מהעגלות אין בולם זעזועים ראוי, לצערנו כך זה בעגלות תאומים. לגבי שברים, שוב אני לא נתקלתי בתקלות יוצאות דופן, כמו כן חל איסור חמור לעלות מדרגות עם עגלה כאשר יש תינוק בפנים, בטח ובטח לא בעגלת תאומים שבה עומס המשקל כבד יותר.
    הקוקו גם נוחה יותר להליכה מכיוון שהגלגלים הקדמיים שלה יותר גדולים.
    בקוקו מדפי הרגליים מתכווננים בעוד בג'וגר וברייטקס הם קבועים כלפי מטה.

כפי שהסברתי הבדים ישתפשפו גם בג'וגר וגם בברייטקס אבל בג'וגר הבד הוא ניילוני ולדעתי זה לא נעים לשבת בבד כזה בימים חמים כמו בתקופתנו. רוחב הג'וגר 76.5 ס"מ בברייטקס הרוחב 78 ס"מ ובקוקו 75 ס"מ.

בכל אופן מדובר ב- 3 עגלות שהרוב המוחלט שרוכש אותן מרוצה מהן ולכן לא משנה מה תהיה בחירתכם אני בטוח שכל אחת מהן תענה לרוב הדרישות שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות

שרי
    28/07/2015

סליחה על ההצפה! במקרים שאין ברירה וחייבים לעלות מדרגות עם שניהם בעגלה יש לי רק 2 ידיים ועד שימציאו שיטה להעלות עגלה תינוק ופעוט במדרגות בגשם ובכללי אין ברירה חייבים להעלות תעגלה מדרגות בזהירות,(מדרגות למעון/עד לכניסה לבניין/בכניסה לחנות..) או לפחות התינוק הקטן כי הגדול עולה יפה אם לא יורד גשם יוכל לעלות לבד.
    לאיזו יש צליה יותר טובה?
    איזו עגלה בטוחה וחזקה יותר מבין שלושתן?
    מבחינת קיפול איזו קל יותר לקפל? ומה הגודל שלהן מקופלות? (אנחנו צרכים להכניס לבאגזים בגודלים וברכבים שונים לפעמים)
    ואחרי כל זה איזו הכי ממולצת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד

שרי
    29/07/2015

אנחנו כנראה באמת נלך לפי המלצתך על הקוקו. רק שאלה ארונה מנסיונך עד מתי אפשר להשתמש בה לילדים בגלאים שונים 3 חודשים ושנתיים ו 3 חודשים. אני מניחה שהמשקל שלהם סביב ה- 6 קילו ו 13 לגדול.
    והאם היא נכנסת בקיפול לבאגז רכב?
    ומה תווך המחיר שלה בד"כ דגם 2015 (כמה אפשר להתמקח;-))?
    תודה רבה רבה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד - תגובה

קובי סופר
    29/07/2015

שלום שירי,

הקוקו היא הקטנה ביותר בקיפול, הרוחב שלה 75 ס"מ. היא אמורה להתאים לתא מטען סטנדרטי. כל מושב בעגלת תאומים מתאים עד משקל 15 ק"ג ע"פ בדיקות מכון התקנים.
    מחירה בשוק 1990 ש"ח, איני יודע לגבי מיקוח אבל מניסיוני ישנן חנויות בהן ניתן להתמקח על מחירים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו