ארמדילו פליפ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ארמדילו פליפ
    ג׳ני פישמן
    29/07/2015

שלום רב,
    אני מחפשת עגלה קלה ונוחה לקיפול.. אתמול נתקלתי בעגלת ארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס ומאוד התרשמתי מקלות הקיפול והקלילות שלה (חייבת לציין שלא הרמתי אותה מקופלת עם הטיולון) אבל כשהמוכרת עשתה זאת זה נראה קליל וחשבתי שמצאתי את האחת :) . לאחר מכן הלכנו לחנות אחרת ששם היה רק את הדגם של ארמדילו פליפ xt ופתאום שם היא כבר לא נראתה נוחה לקיפול כמו קודם (ביד אחת) וגם המשקל שלה עם הטיולון במצב מקופל היה מאוד כבד. האמת שגם המוכר בחנות השנייה פחות הראה התלהבות ממנה והמליץ על הבייבי ג׳גר..
    השאלה שלי.. האם יש הבדל במשקל בין שתי העגלות? האם הפליפ הלא משודרגת קלילה יותר?

האם יש לך המלצות על עגלות קלילות ונוחות לקיפול (העגלה תהיה מאוכסנת ברכב ויהיה צורך להוציא ולהכניס אותה פעמים רבות ביום וכמו כן אני בחורה נמוכה שמתקשה עם הרמת משקל כבד).
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארמדילו פליפ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארמדילו פליפ - תגובה

קובי סופר
    29/07/2015

שלום ג'ני,

עקב ביקוש רב היבואן לא יכול לספק לכל החנויות את 2 הדגמים ומספק גם מלאים קטנים, אי לכך למוכרים בחנויות מסוימות יכול להיות אינטרס לא למכור לך מוצר מסויים ולדחוף אחר.

לדעתי הפליפ עגלה מעולה, היא די קלה כ- 9 ק"ג (הXT שוקלת 10 ק"ג), אם את לא צריכה את כל השידרוגים בXT וממה שהבנתי מהתיאור שלך ההבדלים מיותרים עבורך אז הפליפ תתאים לך מאוד. היא קלה, קלה מאוד לקיפול (הXT דורשת מאמץ נוסף בקיפול בגלל הידית המתכווננת, אבל זהו בהחלט מאמץ קל). בהשוואה לג'וגר בפליפ את מקבלת טיולון דו כיווני עם תמיכת גב מעולה, בד איכותי יותר, מדף רגליים מתכוונן, קיפול ששומר על בד העגלה ואפשרות להעמיד את העגלה לאחר הקיפול. הבייבי ג'וגר קלה יותר בחצי קילו.
    בעקבות זאת אני חושב שהפליפ הרגילה תתאים לך מאוד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו