מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בוגבו בי או בוגבו קמיליוןמעין29/07/2015
היי,
מתלבטת בין שתי העגלות של בוגבו. צפויה ללדת לקראת החורף ולכן חשובה לי אמבטיה. בנוסף, אנחנו גרים בת"א בקומה 1 ללא מעלית, אז חשוב שהעגלה תהיה נוחה להתניידות עם עבירות טובה(בד"כ ללא רכב), יחסית קלה (אמנם קומה 1 אבל בכל זאת..) וכמובן נוחה ובטוחה לתינוק (ורצוי שהטיולון יתהפך ושניתן יהיה לכבס את כל הבדים).
אני יודעת שהקיפול פחות נוח בבוגבו כי זה 2 חלקים - עד כמה זה קריטי אם אין שימוש תדיר ברכב?
מבחינת הבוגבו בי, הגלגלים נראים לי מאד קטנים- האם זה מגביל את העבירות או היציבות? איך היא במדרגות?
בקמיליון לעומת זאת המושב בטיולון לא יורד עד הסוף- האם זה קריטי? מה החסרונות של זה?
בנוסף קראתי שעגלות בוגבו נמוכות, האם הן אכן משמעותיות יותר נמוכות מעגלות אחרות? אנחנו יחסית גבוהים (אני 1.70 מ') האם זה יהיה מאד לא נוח?
האם יש עוד עגלות מומלצות?
זה ילד ראשון ואני ממש אבודה... אודה לכל עצה!
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוגבו בי או בוגבו קמיליון - תגובה
קובי סופר29/07/2015שלום מאי,
ע"פ הדרישות שציינת אין לי ספק שהבי עונה לך לרוב הדרישות.
היא קלה, מתקפלת עם הטיולון, המושב שלה נשכב ישר ולדעתי זה יתרון גדול, יש לה עבירות מעולה על מדרכות, רק אם רוצים מעבר להליכות בעיר לדוגמא: לטיולי שטח/כורכר אז הקמיליון עדיפה, כל עוד את עירונית אין צורך בגלגלים גדולים.
לשאלת הגובה, אני לא מבין מה ההתרגשות מאמבטיה נמוכה, בכל מקרה גובה הטיולונים די זהה ורק האמבטיות גבוהות יותר או פחות. אז בשביל חצי שנה אני לא רואה סיבה להתרגש, בנוסף להוציא תינוק מעריסה, להרים מהריצפה, מהטרמפולינה, מהנדנדה או מהרכב נצטרך להתכופף, לא יקרה כלום עם נעשה זאת גם בעגלה. עוד יתרון של עגלה נמוכה, כשיובים בבית, בית קפה, ספסל התינוק בגובה העניים ולא צריך להתרומם כל דקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מעין29/07/2015שכנעת אותי לחלוטין לגבי הגובה!
לגבי העבירות של הבוגבו בי- אני לא חושבת שנעשה יותר מדי טיולי שטח וכדומה עם העגלה, אבל פארקים (דשא וכו') מניחה שכן. הגלגלים שלה עדין מתאימים? מה לגבי עליה וירידה במדרגות?
ושאלה אחרונה- האם האמבטיה של הבוגבו בי נוחה ואיכותית כמו של הקמיליון?
שוב תודה על הסיוע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה! - תגובה
קובי סופר29/07/2015שלום מאי,
לגבי עבירות בדשא, הבי עושה זאת ללא בעיה.
גם לגבי עליה במדרגות (למרות שלא מומלץ לעשות זאת עם תינוק באופן קבוע).
המזרן באמבטיה של הבי זהה לקמיליון, היא טיפה יותר קטנה אך זה לא נורא, בנוסף בדגם הבי אפשר לעבור לטיולון בשלבים יותר מוקדמים לעומת הקימליון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות נוספת
מעין15/08/2015על מה אתה ממליץ יותר- בוגבו בי 3 או בייבי ג'וגר סיטי מיני (4 גלגלים).
מגורים במרכז ת"א, חשוב שהעגלה תהיה קלה ונוחה עם עבירות טובה, וכמובן נוחה לתינוק כי אני לא רוצה למצוא את עצמי קונה טיולון אחר כמה חודשים אח"כ.
מה היתרונות והחסרונות של האחת על פני השניה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התלבטות נוספת - תגובה
קובי סופר16/08/2015שלום מאי,
בבירור בי 3!
הבי 3 יותר נוחה להליכה, יש לטיולון תמיכת גב טובה יותר, הבדים איכותיים יותר, הטיולון דו כיווני (לדעתי דבר שאסור בכלל לוותר עליו), הבי 3 יותר צרה ברוחב הגלגלים מה שיאפשר לך עבירות יותר טובה במקומות צרים, בולמי זעוזים טובים יותר, ידית מתכווננת בגובה, קיפול קטן יותר וסל חפצים נגיש יותר.
היתרונות היחידים של הבייבי ג'וגר הם במחיר ובמנגנון הקיפול הנח יותר (לא שהבי 3 מסובכת) והאמבטיה אשר יותר גבוהה (חלק רואים בזה חיסרון).
שתיהן שוקלות 8.5 ק"ג יחד עם מושב הטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
מעין16/08/2015לאחרונה קיבלתי הרבה המלצות מחברות על פג פרגו, שזו עגלה שלא ממש שקלתי עד כה. האם הפג פרגו פופ אפ (או דגם אחר) יכולה גם להיות מתאימה לדרישותיי? מבחינת משקל, נוחות קיפול ועליית מדרגות של קומה אחת, נוחות במדרכות ת"א וכדומה? האם היא כבדה ומסורבלת יותר מהבוגבו בי 3?
אני ממש מתקשה להחליט ואשמח לדעת על מה אתה ממליץ יותר.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ושאלה נוספת - תגובה
קובי סופר17/08/2015שלום מאי,
הפג פרגו כבדה משמעותית מהבי 3 (3 ק"ג יותר כבדה), כמו כן היא הרבה יותר גדולה בקיפול. בהליכה היא דווקא בסדר גמור, הבסיס שלה רחב כמו הבייבי ג'וגר וזה יקשה עלייך במעברים צרים, כמו כן אפשר לשדרג לשלדה ברוחב 51 ס"מ (תוספת מחיר) ובעייה זו תיפטר. עדיין אני חושב שהבי 3 תתאים לך יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)