התלבטות בנוגע לעגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בנוגע לעגלה
    מאיה
    02/08/2015

שלום רב,
    בעוד כחודשיים אני צפויה ללדת את בתי הבכורה. יש לי מספר התלבטויות בנוגע לעגלה. קיבלתי מגיסתי עגלת אחים (שניתן להשתמש בה גם לתינוק יחיד..) של פיל אנד טדס דגם ספורט. הבנתי שאין אפשרות לחבר אמבטיה לעגלה זו ואני מתלבטת האם אמבטיה הינה עד כדי כך חשובה? באופן כללי מה חוות דעתך על עגלה זו?

רב האנשים הצליחו לשכנע אותי לקנות עגלה חדשה עם אמבטיה ואני מתלבטת בין שלושה דגמים:
    1. ג'ואי כרום
    2. ברייטקס 4 גלגלים
    3 טאי טאי של ביבה

אשמח לעזרה והבהרות שייסעו לי להחליט.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בנוגע לעגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בנוגע לעגלה - תגובה

קובי סופר
    02/08/2015

שלום,

אפשר להסתדר ללא אמבטיה בפיל אנד טדס אך כמובן שיהיו לכך חסרונות.

מכל העגלות שרשמת הכרום לדעתי עדיפה, הטיולון שלה דו כיווני, שינוי המצבים נעשה בעזרת לחצן ולא שרוך ויש לטיולון שלה תמיכה טובה יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

מאיה
    02/08/2015

תוכל להסביר את החסרונות לעגלה ללא אמבטיה.?
    שמעתי מכל מיני גורמים אבל חשוב לי לשמוע חוו"ד מקצועית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

קובי סופר
    03/08/2015

שלום מאיה,

עגלות ללא אמבטיה לא יכולות להגיע לזווית שכיבה שטוחה, הן פתוחות יותר (חיסרון בחורף), התינוק לא מולך (בחלק מהעגלות), התינוק צריך לשכב על הרצעות (בחלק מהעגלות), צריך לחגור תינוק בעוד שבאמבטיה אין צורך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו