עגלה ראשונה - התלבטות על ג'ואי כרום

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה - התלבטות על ג'ואי כרום
    טל
    04/08/2015

הי,
    אני מתלבטת מאוד על הג'ואי כרום.
    ההתלבטות המקורית היתה בין המקס ספיריט לבין הביבה,
    וג'ואי כרום נראית לי כמו פתרון טוב באמצע, מבחינת היתרונות של האיה בייבי בשילוב הקיפול הקומפקטי יחסית של הביבה.
    הבעיה שלי היא עם הגגון. הוא נראה לי משמעותית קצר מדיי ביחס לשתי האחרות..
    אז..2 שאלות:
    א. האם יש לך הצעה לעגלה דומה בתכונות עם גגון גדול יותר?
    ב. האם צפוי להגיע (בקרוב..זה כבר נעשה לחוץ..) דגם נוסף של ג'ואי כרום לארץ עם גגון גדול יותר..?

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה - התלבטות על ג'ואי כרום - תגובה

קובי סופר
    04/08/2015

שלום טל,

אופצייה טובה עם גגון טוב היא הסולה 2 MTX שלה יש גגון טוב ומדובר במוצר איכותי ובמחיר סביר. לגבי ביבה לא צוין דגם ככה שקשה לי לענות. לגבי איה בייבי, לדעתי היא פחות מומלצת מהסולה או הכרום, דגמי הולנסיה שלהם הם המוצלחים ביותר. לגבי כרום חדשה, יש דגם DLX אך הגגון גדול במילמטרים ספורים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לגבי תשובתך להתלבטות על הג'ואי

טל
    04/08/2015

הי, תודה רבה על התגובה. כוונתי בהודעה המקורית היתה לביבה טאי טאי.
    את הולנסיה פסלתי, על אף שהיא לכאורה עונה לי על כל הדגשים, כי היא כבדה יותר והקיפול שלה מרתיע אותי בגודלו..
    בדיוק היום ראיתי את ה סולה2. מה ההבדל בעצם בינה לבין ה mtx? והאם אין בה גלגלי אויר...?
    בגדול, אני מחפשת: עגלה נוחה להליכה (+ללא גלגלי אויר..) וגם יחסית לקיפול (למטרת הרמה לבגאז' לפחות, אין צורך בקלות של הבייבי ג'וגר למשל כי יש לנו מעלית), עם גגון + סל בגודל סבירים. אמבטיה לא קטנה מדיי וטיולון דו כיווני.

תודה רבה שוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד

טל
    04/08/2015

לאחר שיטוט באינטרנט נתקלתי בשלושה איזכורים:
    סולה2/סולה2 כרום/ סולה2 MTX
    אשמח לדעת מה ההבדלים ביניהן.. (האם סולה2 כרום= סולה2)

ומה בעצם ההבדל בין הג'ואי לסולה2..? למעט הגגון שגדול יותר ב MTX.
    אני מנסה להבין את הפער במחיר :) נראה שהסולה גם יותר כבדה..

שוב תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד - תגובה

קובי סופר
    05/08/2015

שלום טל,

קודם כל בכל דגמי הסולה הגלגלים מוקצפים וללא אוויר. יש דגם שנקרא סולה סיטי שהוא עם גלגלי אוויר אך הוא לא מיובא לארץ.
    סולה 2 זו הגרסא הרגילה של הסולה, סולה MTX זו סולה 2 בגוון ובד ג'ינס + גגון ארוך יותר, על זה משלמים יותר. בMTX כרום כמשתמע, מקבלים שלדת כרום עם מסגרת כרום לאמבטיה, ציפוי כרום מוסיף משקל לשלדה והמסגרת מוסיפה משקל לאמבטיה. אני ממליץ להתמקד בסולה 2 הרגילה או בMTX הרגילה בגלל הגגון (לעיתים אין פער גבוהה בינהן).
    הן שוקלות 9.9 ק"ג שזהו משקל סביר בהחלט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות לאחר בדיקה

טל
    07/08/2015

הי קובי,
    בהמשך להמלצתך הלכתי לבדוק את ה mtx.
    ממה שמצאתי, המחיר של ה mtx זהה למחיר של הארמדילו פיליפ (הרגילה, לא xt)
    הגגון של ה mtx לא גדול משמעותית ביחס לסולה2.. ועם זאת של הארמדילו ממש גדול.
    הגלגלים הקטנים יחסית של הארמדילו מרתיעים אותי.

אז אשמח מאוד לקצת סדר ממך... -
    אם המחיר זהה, מה עדיף, ה סולה2 mtx או הארמדילו פליפ? האם הגלגלים של הארמדילו הם אכן כזה שיקול? (זה לא שאנחנו גרים באיזור הררי, אבל בהחלט הייתי שמחה לעגלה שיודעת להתמודד בגן שעשועים עם דשא וכאלה)
    והאם שתיהן טובות בהרבה מהג'ואי כרום? יש פער של כמעט 1000 שח ביניהן, האמנם זה רק הגגון שמשמעותי?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות לאחר בדיקה - תגובה

קובי סופר
    07/08/2015

שלום טל,

אם הגלגלים בפליפ מטרידים אותך אפשר ללכת על הXT וכמובן הגלגלים משופרים אך המחיר בהתאם. לדעתי הארמדילו הרגילה תדע ללכת בפארקים.
    במחיר זהה לארמדילו יש יותר יתרונות, משקל קל יותר, קיפול קל וקטן יותר וכפי שציינת גגון ענק.
    בין 2 הדגמים לדעתי הפליפ טובה ומתקדמת יותר.

הג'ואי היא בהחלט מציאה ותמורה מעולה לכסף, החיסרון המרכזי הוא הגגון אך היום יש מגוון פתרונות בדמות: שמשמיה, מאריך לגגון, כיסוי לגגון ועוד. אני לא רואה סיבה לשלם על סולה כשיש את הג'ואי, מצד שני לעומת הפליפ לפליפ יש את אותם יתרונות שציינתי מול הסולה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

טל
    09/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו