מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה ראשונה - התלבטות על ג'ואי כרוםטל04/08/2015
הי,
אני מתלבטת מאוד על הג'ואי כרום.
ההתלבטות המקורית היתה בין המקס ספיריט לבין הביבה,
וג'ואי כרום נראית לי כמו פתרון טוב באמצע, מבחינת היתרונות של האיה בייבי בשילוב הקיפול הקומפקטי יחסית של הביבה.
הבעיה שלי היא עם הגגון. הוא נראה לי משמעותית קצר מדיי ביחס לשתי האחרות..
אז..2 שאלות:
א. האם יש לך הצעה לעגלה דומה בתכונות עם גגון גדול יותר?
ב. האם צפוי להגיע (בקרוב..זה כבר נעשה לחוץ..) דגם נוסף של ג'ואי כרום לארץ עם גגון גדול יותר..?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה ראשונה - התלבטות על ג'ואי כרום - תגובה
קובי סופר04/08/2015שלום טל,
אופצייה טובה עם גגון טוב היא הסולה 2 MTX שלה יש גגון טוב ומדובר במוצר איכותי ובמחיר סביר. לגבי ביבה לא צוין דגם ככה שקשה לי לענות. לגבי איה בייבי, לדעתי היא פחות מומלצת מהסולה או הכרום, דגמי הולנסיה שלהם הם המוצלחים ביותר. לגבי כרום חדשה, יש דגם DLX אך הגגון גדול במילמטרים ספורים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לגבי תשובתך להתלבטות על הג'ואי
טל04/08/2015הי, תודה רבה על התגובה. כוונתי בהודעה המקורית היתה לביבה טאי טאי.
את הולנסיה פסלתי, על אף שהיא לכאורה עונה לי על כל הדגשים, כי היא כבדה יותר והקיפול שלה מרתיע אותי בגודלו..
בדיוק היום ראיתי את ה סולה2. מה ההבדל בעצם בינה לבין ה mtx? והאם אין בה גלגלי אויר...?
בגדול, אני מחפשת: עגלה נוחה להליכה (+ללא גלגלי אויר..) וגם יחסית לקיפול (למטרת הרמה לבגאז' לפחות, אין צורך בקלות של הבייבי ג'וגר למשל כי יש לנו מעלית), עם גגון + סל בגודל סבירים. אמבטיה לא קטנה מדיי וטיולון דו כיווני.
תודה רבה שוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד
טל04/08/2015לאחר שיטוט באינטרנט נתקלתי בשלושה איזכורים:
סולה2/סולה2 כרום/ סולה2 MTX
אשמח לדעת מה ההבדלים ביניהן.. (האם סולה2 כרום= סולה2)
ומה בעצם ההבדל בין הג'ואי לסולה2..? למעט הגגון שגדול יותר ב MTX.
אני מנסה להבין את הפער במחיר :) נראה שהסולה גם יותר כבדה..
שוב תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד - תגובה
קובי סופר05/08/2015שלום טל,
קודם כל בכל דגמי הסולה הגלגלים מוקצפים וללא אוויר. יש דגם שנקרא סולה סיטי שהוא עם גלגלי אוויר אך הוא לא מיובא לארץ.
סולה 2 זו הגרסא הרגילה של הסולה, סולה MTX זו סולה 2 בגוון ובד ג'ינס + גגון ארוך יותר, על זה משלמים יותר. בMTX כרום כמשתמע, מקבלים שלדת כרום עם מסגרת כרום לאמבטיה, ציפוי כרום מוסיף משקל לשלדה והמסגרת מוסיפה משקל לאמבטיה. אני ממליץ להתמקד בסולה 2 הרגילה או בMTX הרגילה בגלל הגגון (לעיתים אין פער גבוהה בינהן).
הן שוקלות 9.9 ק"ג שזהו משקל סביר בהחלט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייעצות לאחר בדיקה
טל07/08/2015הי קובי,
בהמשך להמלצתך הלכתי לבדוק את ה mtx.
ממה שמצאתי, המחיר של ה mtx זהה למחיר של הארמדילו פיליפ (הרגילה, לא xt)
הגגון של ה mtx לא גדול משמעותית ביחס לסולה2.. ועם זאת של הארמדילו ממש גדול.
הגלגלים הקטנים יחסית של הארמדילו מרתיעים אותי.
אז אשמח מאוד לקצת סדר ממך... -
אם המחיר זהה, מה עדיף, ה סולה2 mtx או הארמדילו פליפ? האם הגלגלים של הארמדילו הם אכן כזה שיקול? (זה לא שאנחנו גרים באיזור הררי, אבל בהחלט הייתי שמחה לעגלה שיודעת להתמודד בגן שעשועים עם דשא וכאלה)
והאם שתיהן טובות בהרבה מהג'ואי כרום? יש פער של כמעט 1000 שח ביניהן, האמנם זה רק הגגון שמשמעותי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך התייעצות לאחר בדיקה - תגובה
קובי סופר07/08/2015שלום טל,
אם הגלגלים בפליפ מטרידים אותך אפשר ללכת על הXT וכמובן הגלגלים משופרים אך המחיר בהתאם. לדעתי הארמדילו הרגילה תדע ללכת בפארקים.
במחיר זהה לארמדילו יש יותר יתרונות, משקל קל יותר, קיפול קל וקטן יותר וכפי שציינת גגון ענק.
בין 2 הדגמים לדעתי הפליפ טובה ומתקדמת יותר.
הג'ואי היא בהחלט מציאה ותמורה מעולה לכסף, החיסרון המרכזי הוא הגגון אך היום יש מגוון פתרונות בדמות: שמשמיה, מאריך לגגון, כיסוי לגגון ועוד. אני לא רואה סיבה לשלם על סולה כשיש את הג'ואי, מצד שני לעומת הפליפ לפליפ יש את אותם יתרונות שציינתי מול הסולה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
טל09/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)