חדר תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חדר תינוק
    קרן
    12/08/2015

היי קובי, אנחנו לפני קניית מיטה ושידה לחדר תינוק פעם ראשונה ורצינו להתייעץ.
    אני מבינה שיש "תו תקן" למוצרים המיוצרים בארץ ואישור מכון התקנים למה שמיובא.
    כמעט הזמנתי מחברת שניר ואז שמעתי מחברה שהיא לא חושבת שיש להם תו תקן למרות שבחנות אמרו שיש.
    אז התקשרתי למכון תקנים והם אמרו שאין.
    אני חייבת להבין, האם יש לחברת שניר תו תקן/ אישור מכון התקנים?
    אם יש להם רק אישור ולא תו- האם יש עם זה בעיה מבחינה בטיחותית?
    תודה רבה מראש!!
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדר תינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדר תינוק - תגובה

קובי סופר
    12/08/2015

שלום קרן,

לחברת שניר אין תו תקן מכיוון שהם אינם מייצרים בארץ.
    כמו כן אין להם אישור מכון התקנים (אישור למוצרים מיובאים המחוייבים בתקן/בדיקה) מכיוון שהאישור שלהם פג לפני מספר שנים והם לא חידשו אותו.
    הריהוט שלהם עומד בדרישות מכון התקנים (לטענת החברה). כמובן שאין דרך לדעת זאת אם מכון התקנים לא הנפיק תעודה המעידה על כך. כמו כן אי אפשר להסתמך על התעודות הישנות.

באופן כללי אני לא ממליץ על ריהוט של חברת זו. לילדי השתמשתי בריהוט של חברת טל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך בודקים על אישור מכון התקנים?

קרן
    12/08/2015

אז למרות שהם טוענים שיש אישור- בעצם אין? הם טוענים בתוקף שיש.....

איפה אפשר לבדוק את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך בודקים על אישור מכון התקנים? - תגובה

קובי סופר
    12/08/2015

שלום קרן,

שוב, אישור ותו תקן יכול להיות שיש לשניר אך זה משנים קודמות. יש לחדש אחת לתקופה מסויימת (בריהוט איני בקיא כל כמה שנים יש לחדש). ממה שאני יודע פעם אחרונה שהם קיבלו אישור הייתה ב- 2011. בכל אופן לטענת החברה הם מייצרים ע"פ כל דרישות מכון התקנים. הדרך הכי טובה לבדוק היא הדרך שעשית, להתקשר למכון התקנים ולברר מולם, הם ישמחו למסור לך את המידע. אפשר גם דרך דף הפייסבוק שלהם, מניסיוני, מקבלים מענה מהיר ואדיב שם. כשאת מבררת מול מכון התקנים את חייבת את שם הדגם המדוייק של היצרן (יש חנויות שמוכרות את המוצר תחת שם אחר ממה שהיצרן מכנה את המוצר).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

קרן
    12/08/2015

ממש תודה על המענה המהיר שלך! פעם שנייה שאני נעזרת בך ועזרת לי מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו