עגלת מאמס אנד פאפס התייעצות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת מאמס אנד פאפס התייעצות
    קרן
    13/08/2015

היי קובי,

זה היריון ראשון שלי ועכשיו אני בשלבי חיפוש אחרי עגלה. לאחר התייעצות לגבי דגשים שחשוב לשים לב אליהם אני ממש אהבתי את הארמדילו פיליפ XT..רציתי לשאול לדעתך..
    חוץ מזה העגלה מגיעה ללא סל קל. אז השאלה שלי היא האם חייב סלקל או שאני יכולה לקנות כיסא בטיחות שהוא מגיל 0? אני לא ממש מבינה את ההבדל..
    חוץ מהעניין שחייבים להוציא את הילד/ה מהבית חולים אז אני פשוט חושבת להשיג לאותו יום..

אשמח לעזרה
    תודה רבה:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת מאמס אנד פאפס התייעצות - תגובה

קובי סופר
    16/08/2015

שלום קרן,

דגשים חשובים בבחירת עגלה. פשוט לעשות סדר עדיפויות כמו: עגלה נוחה להליכה, נוחה לקיפול, רחבה, ארוכה, גודל קיפול, נוחות קיפול וכו'. ברגע שתעשו סדר כזה מהחשוב ולפחות חשוב יהיה לכם יותר קל לקבל החלטות.

לגבי סל קל, לא חובה לרכוש. לסל קל יש 3 יתרונות: 1. הוא מתחבר לעגלה (אם בוחרים בדגם מתאים). 2. הוא נשלף מהרכב יחד עם תינוק וזה יתרון חשוב כשתינוק ישן בסל קל ולא רוצים להעיר. 3. סל קלים מגיעים לזווית שוכבת יותר מכסאות בטיחות ולכן יותר נוחים לתינוק בן יומו. הכסא היחיד שמגיע לזווית די זהה לזו של הסל קל הוא הצ'יקו נקסטפיט שעליו אני ממליץ במידה ואת מחליטה לא לרכוש סל קל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו