מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- הבדל בין שלדת s לשלדת 51.טוני15/08/2015
היי!
יש לי בלאגן אטומי מכל העניין של עגלות פג בוק.
הבנתי שבשלדת 51 רוחב העגלה הוא 51. האם זה נכון לגבי מפתח הגלגלים האחוריים? יש לי מעלית ברוחב 53 סנטימטר ואני ממש חייבת שהיא תכנס למעלית.
באתר של פג בישראל כתוב שאפשר לשלב עם אמבטית פופ אפ, אבל איך זה יכול להיות שהאמבטיה תיכנס אם אם השלדה היא ברוחב של 8 סנטימטר פחות מבפג פופ אפ?!?! לא מבינה..
וגם מה ההבדל בין השלדות? אני רואה שאתה ממליץ ממש על ה-s
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגם אם אפשר-מה ההבדל בין הטיולונים?
טוני16/08/2015בטמבטיה הבנתי שההבדל היא שהפופ אפ מתקפלת והספורטיבו לא.
מה ההבדל בין הטיולונים? והאם משניהם הריפוד כוחו יורד לכביסה,?? כולל הגגון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
וגם אם אפשר-מה ההבדל בין הטיולונים? - תגובה
קובי סופר16/08/2015שלום טוני,
הטיולונים זהים, יש רק הבדלי בדים. וההבדלים הם דווקא באמבטיה ולא בטיולונים.
הריפודים יורדים לכביסה, גם הגגון ניתן לשטיפה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבדל בין שלדת s לשלדת 51. - תגובה
קובי סופר16/08/2015שלום טוני,
אני ממליץ על הS אבל במקרה שלך דווקא ה- 51 רלוונטית יותר מכיוון שרוחב הS הוא 60 ס"מ.
פג בנו את שלדת ה-51 כדי שרוחב השלדה מגלגל לגלגל יהיה 51 ס"מ, הם עשו זאת בדרך יעילה, במקום שיהיה סרן גלגלים רחב ובולט, הסרן מסתיים היכן שהברזל האחורי של העגלה נמצא, פג קיצרו את גובה הברזל האחורי ככה שהגלגלים האחוריים יושבים באותו רוחב של הברזל ולא בולטים החוצה כמו בשאר העגלות (כולל העגלות של פג).
אי לכך כל החלקים של כל דגמי הבוק מתחברים לשלדה זו.
לרשום כאן למה הS עדיפה יהיה מיותר מכיוון שהיא לא תיכנס למעלית שלך שזה יותר חשוב מהכל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! אתה יודע להגיד לי מחיר??
טוני16/08/2015אני מאוד רוצה לדעת כמה יעלה לי הטיולון והאמבטיה של הפופ אפ
על השלדה של ה51.
לא עונים לי על השאלה הזאת באף מקום.. יש לי הרגשה שמוצצים סתם ״מסבנים״* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה!! אתה יודע להגיד לי מחיר?? - תגובה
קובי סופר17/08/2015שלום טוני,
לצערי איני יודע עלויות מוצרים בשוק, אני ממליץ לך לבדוק בעוד חנויות ולא "להיתקע" ברשת מוצצים בלבד, כך תוכלי לעשות סקר/השוואת מחירים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)