פג פרגו בוק מדיום

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו בוק מדיום
    מיטל
    15/08/2015

היי קובי,
    אני מנסה להבין וקצת מתבלבלת.. יש את הפג בוק מדיום- ככה לפחות קוראים לה במוצצים- חיפשתי באתר של פג פרגו את העגלה הזו בכדי לבדוק את המפרט ואין אותה, יש בוק פלוס 51 קומפליטו מודולר. אני רוצה להבין אם מדובר על אותה עגלה.
    בלי כל קשר, חשבתי לשדרג את העגלה הזו לשלדת S והבנתי שזה אפשרי אבל באתר שלהם לא מצויין זאת.
    בנוסף, האם יש צורך להוסיף לאמבטיה מזרן אורתופדי? איך המזרן המובנה של הפג?
    חשוב לי שהעגלה תהיה ברמה גבוהה, עם נוחות מקסימלית לתינוק, טיולון 180 מעלות אמבטיה שמתכוננת באזור הראש.
    רציתי לשמוע את דעתך- איזו עגלה אתה הכי ממליץ

תודה רבה!!!!
    מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו בוק מדיום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג פרגו בוק מדיום - תגובה

קובי סופר
    16/08/2015

שלום מיטל,

אכן דגם מדיום הוא שם מומצא של חנות ולא דגם של פג. יכול להיות שהכוונה היא לדגם הקומפלטו שהוא דגם הביניים בבוק. בפג יש צורך ברכישת מזרן נוסף לאמבטיה.
    דווקא הטיולון של פג לא מגיע ל- 180 מעלות אלא ל- 170 מעלות. אני ממליץ לך לבדוק בנוסף לפג את עגלת הרטן שיש לה טיולון שכן נשכב ל- 180 מעלות. מצד שני אמבטיה מתכווננת יש רק לפג.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו