מקלארן קווסט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מקלארן קווסט
    שירה
    16/08/2015

שלום,
    אני מחפשת טיולון לילד בן שנה, ונתקלתי במקלארן קווסט שעונה בגדול על רוב הצרכים שלי. הבעיה היא שלפי מה שראיתי, יש למקלארן קווסט מעצור רגל בולט, שאני חוששת שיתקע במדרגות, מה שיגרום גם לשחיקה שלו וגם יקשה על העליה במדרגות (ניסיתי את הטיולון במדרגות בחנות והמעצור נתקע בכל מדרגה). האם מדובר במקרה נקודתי בגלל גובה המדרגות בחנות, או שזו בעיה ידועה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקלארן קווסט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקלארן קווסט - תגובה

קובי סופר
    16/08/2015

שלום שירה,

אכן זו תופעה מוכרת בכל הטיולונים. אין כל כך הרבה ברירות ובמדרגות יהיה צורך להרים את כל הטיולון. הטיולון היחיד שעולה לי בראש שבו לא תתקלי בבעיה כזו הוא היויו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יויו

שירה
    16/08/2015

תודה רבה על התגובה המהירה.
    לגבי היויו- גם זו אופציה שחשבתי עליה, הבעיה היא שהיה נראה לי שהילד שלי מעט "נוזל" מהטיולון כלפי מטה, אולי מאחר שאין תמיכה לרגליים כמו שיש לו בטיולון הנוכחי וזה פחות נוח לו.
    האם מדובר בטיולון שבגדול נחשב לנוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יויו - תגובה

קובי סופר
    17/08/2015

שלום שירה,

ממה שאני יודע ושואל הרבה מרוצים מהיויו אך בעיקר כשמדובר בתינוק בגילאי 8/9 חודשים ומעלה. כמו כן כשרוכשים טיולון, בניגוד לרכישת עגלה יש יתרון אחד עצום, אפשר לגשת לחנות עם התינוק, להושיב בעגלה ולראות האם נח לו או לה, לטייל יחד עם התינוק ולחוש האם נח לכם לטייל עם הטיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו