התלבטות בין 2 עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין 2 עגלות
    תמי
    19/08/2015

שלום רב,

אני כרגע בשלב של רכישת עגלה וכרגע צמצמתי את הבחירה שלי ל-2 עגלות נבחרות, הובגבו בי והמאמס אנד פאפס ארמדילו. אבקש לדעת על מה אתה ממליץ יותר היות ורוב הזמן שלי אני בשטח עירוני ויש לציין כי אני גרה בחו״ל אז יש לי המון נסיעות לחו״ל.
    אשמח אם תציין את היתרונות של כל אחת מהן לעומת החסרונות כדי שיהיה לי יותר קל להחליט. תקציב לא מהווה שיקול בבחירת עגלה כעת כך שאם יש דגם אחר של עגלות שהיית ממליץ עליו יותר הייתי שמחה לשמוע על כך.
    חברה שלי המליצה לי על המוצי אבל אני טרם התרשמתי ממנה אישית ולכן לא הכנסתי אותה למערכת השיקולים שלי.

תודה מראש על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין 2 עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין 2 עגלות - תגובה

קובי סופר
    19/08/2015

שלום תמי,

היות וציינת ניידות רבה ונסיעות רבות לחו"ל אז אני חושב שהמוצי לא תאמת נתונים אלו. היא כבדה ומסורבלת ובנויה להליכות מעבר לתחום העירוני.

הבי 3 קלה יותר בחצי קילו מהפליפ, מתקפלת יותר קטן וצרה יותר ברוחב הגלגלים מה שמקל במעברים צרים ויוצר קיפול קטן יותר. הבי 3 נוחה יותר להליכה בעקבות מערכת בולמי זעזועים טובה יותר.

הפליפ מתקפלת יותר בקלות (יד אחת), זולה יותר, יש גרסאת XT להליכות מעבר לעיר (אבל גם כבדה יותר), יש גגון נפרד לאמבטיה וגגון נפרד לטיולון, יותר קל לחבר אמבטיה וטיולון לשלדה (וכנ"ל לשלוף).

לסיכום, אני מציע לבדוק אחת מול השניה, ללכת איתן מחוץ לחנות עם משקל, לנסות לקפל, לתפעל ולבדוק ברכב ולקבל החלטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו