מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין 2 עגלותתמי19/08/2015
שלום רב,
אני כרגע בשלב של רכישת עגלה וכרגע צמצמתי את הבחירה שלי ל-2 עגלות נבחרות, הובגבו בי והמאמס אנד פאפס ארמדילו. אבקש לדעת על מה אתה ממליץ יותר היות ורוב הזמן שלי אני בשטח עירוני ויש לציין כי אני גרה בחו״ל אז יש לי המון נסיעות לחו״ל.
אשמח אם תציין את היתרונות של כל אחת מהן לעומת החסרונות כדי שיהיה לי יותר קל להחליט. תקציב לא מהווה שיקול בבחירת עגלה כעת כך שאם יש דגם אחר של עגלות שהיית ממליץ עליו יותר הייתי שמחה לשמוע על כך.
חברה שלי המליצה לי על המוצי אבל אני טרם התרשמתי ממנה אישית ולכן לא הכנסתי אותה למערכת השיקולים שלי.
תודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין 2 עגלות - תגובה
קובי סופר19/08/2015שלום תמי,
היות וציינת ניידות רבה ונסיעות רבות לחו"ל אז אני חושב שהמוצי לא תאמת נתונים אלו. היא כבדה ומסורבלת ובנויה להליכות מעבר לתחום העירוני.
הבי 3 קלה יותר בחצי קילו מהפליפ, מתקפלת יותר קטן וצרה יותר ברוחב הגלגלים מה שמקל במעברים צרים ויוצר קיפול קטן יותר. הבי 3 נוחה יותר להליכה בעקבות מערכת בולמי זעזועים טובה יותר.
הפליפ מתקפלת יותר בקלות (יד אחת), זולה יותר, יש גרסאת XT להליכות מעבר לעיר (אבל גם כבדה יותר), יש גגון נפרד לאמבטיה וגגון נפרד לטיולון, יותר קל לחבר אמבטיה וטיולון לשלדה (וכנ"ל לשלוף).
לסיכום, אני מציע לבדוק אחת מול השניה, ללכת איתן מחוץ לחנות עם משקל, לנסות לקפל, לתפעל ולבדוק ברכב ולקבל החלטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)