אורבו 2

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • אורבו 2
    טוני
    19/08/2015

    ייעצת לי פה על הפג 51 לפני כמה ימים והבנתי שאתה מבין הכי טוב ושכדאי לשאול אותך.
    לא אהבתי את הפג 51.. היא ארוכה בטירוף וגם כשנכנסה לבגאז היא תפסה לי ממש את כולו ולא השאירה מקום לגפרור (מאזדה 3). לא משנה שהקטינו את רוחב השלדה, זו עדיין אחת העגלות המסורבלות לדעתי.

    נדלקתי בחנות על האורבו 2. אני כבר שנים דלוקה על הסולה אבל היא לא נכנסת לי במעלית. אני יודעת שיש לאורבו גלגלים קטנים ושהם לא משתחררים מאחורה.. השאלה כמה זה באמת משפיע על העבירות של העגלה?
    האם נוח ללכת איתה?? אני מחפשת לרחובות תל אביב ולפארקים- לא הליכה קשה מידיי.. אם אפשר אולי בהשוואה לבוגבו בי כי אותה אני מכירה
    חשוב לציין שלא אכפת לי עמידות לילד הבא- רק לילד הזה כרגע אז חושבת על משהו כמו שנה וחצי שנתיים של שימוש.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורבו 2

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • אורבו 2 - תגובה

    קובי סופר
    19/08/2015

    שלום טוני,

    לצערי זהו פרט חשוב מאוד, כשמצברים חול, אבק ולכלוכים אחרים לא ניתן לנקות ולאט לאט הגלגל נשחק. גם הגלגלים הקדמיים לא הכי נוחים ויש תקלה חוזרת בהם שהם ננעלים מעצמם למצב ישר. זו תלונה שחוזרת בישראל ובעולם. אם אהבת את האורבו אז בוגבו בי 3 שדי מזכירה אותה הרבה יותר עמידה ופרקטית. קצת יותר יקרה אבל איכות החומרים עושים את ההבדל בנוחות ההובלה והאמינות. כמו כן היא קלה יותר מהאורבו בקילו וחצי וגם קטנה יותר בקיפול מהאורבו ומהפג.
    רוחב האורבו 55 ס"מ. רוחב הבי 3 הוא 53 ס"מ.

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו