בוגבו בי 3

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו בי 3
    אני
    21/08/2015

ראיתי אתמול את העגלה, הייתי עם חברה שלה תינוק בן 3 חודשים והוא יחסית קטן.
    אין מצב שהוא נכנס באמבטיה של הבי. זו עגלה שניה שלי, בראשונה הייתה אמבטיה ואני מודעת לכל היתרונות, אבל כבר מבינה שאפשר גם בלי - אני לא בונה על זה שהבייב שלנו יחיה בתוך העגלה. בנוסף, בעלי וכל משפחתו גבוהים במיוחד, כך שאני ממש לא חושבת שתהיה אמבטיה שתשמש אותנו להרבה זמן.
    עד כמה זה נורא להיות עם הבי בלי אמבטיה?
    ראיתי שיש להם שק שינה - מניחה שזה יכול לעשות את העבודה מבחינת עיטוף הבייב. ממליץ?
    דבר נוסף - פעם היה להם סוג של כיסוי רגליים עם כמו כובע לאיזור הראש. אולי אוכל להביא מחו"ל - האם לדעתך זה יותר יעיל מהשק שינה? מה שנקרא Bugaboo High Performance Footmuff. האחרון פשוט נראה לי יותר ארוך, אולי ישמש ליותר זמן + לחורף הבא במידת הצורך, כשהבייב כבר יותר גדול ולא יוכל להיכנס לשק שינה.
    הסיבות שאנחנו ככ רוצים את הבי - קלות, נוחות (גם לבייב), קומפקטיות, אמינות המוצר, מושב מתארך, ידית מתארכת, מושב דו כיווני, ובטוח לא נזדקק לטיולון נוסף (כשברוב העגלות המאסיביות עוברים לטיולון קליל יותר).
    בעלי פשוט ממש ממש גבוה - ידית גבוהה זה הכי חשוב (חבל שהבי לא יותר גבוהה), והמושב המתארך נשמע לי מצויין לבייב ארוך... ומצד שני אני ממש קטנה ונמוכה... אז עגלה כמו הרטן שהיא בין הגבוהות והארוכות - לדעתי אני אסתבך איתה... והיא כבדה...
    ודבר אחרון - האם ידוע לך אם אמורה לצאת גירסה חדשה לבי? אני יודעת שזו יחסית חדשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו בי 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת

אני
    21/08/2015

אנחנו גרים בירושלים, לכן שוקלים את השק שינה המאסיבי יותר, הוא גם יותר מחמם, ומאמינה שנשתמש בו הרבה - מעבר לתקופת החורף, הלילות קרירים ברוב השנה, אחרהצ כבר מתחיל מזג האוויר להשתנות החל מאוקטובר נובמבר ועד מאי. וכמובן שבשנים האחרונות כל שנה יש שלג, לפחות פעם אחת... השנה החורף היה קפוא במיוחד גם בלי שלג...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו בי 3 - תגובה

קובי סופר
    21/08/2015

שלום,

הבי 3 היא הגרסא החדשה שיצאה רק לפני כחצי שנה. בוגבו נוהגים לערוך שינויים אחת לכמה שנים טובות כך שלא נראה באופק משהו חדש.
    לגבי השק שינה, באופן מדהים הבי נמכרה תמיד עם שק השינה הזה מגיל לידה, ללא האמבטיה, האמבטיה לבי יצאה רק לפני כשנה, ככה שקרוב ל- 5 שנים הורים בכל רחבי העולם קנו בי והשתמשו בה עם שק השינה. אין ספק שהאמבטיה הקפיצה במאות אחוזים את מכירות הבי בעולם, אך יעידו על כך המון אמהות שהשק שינה לא כזה נורא. לכן אין בעיה לרכוש עם שק השינה, הוא גם מיובא לארץ ובשק השינה יש את המגן ראש שציינת.

בהשוואה להרטן זה בעצם 2 הפכים, מעבר לאמבטיה אשר הרבה יותר גדולה גם הטיולון יותר ארוך ורחב, ברור שלתינוק יהיה יותר נח בהרטן אבל נוחות לתינוק תמיד באה על חשבון נוחות להורה. את צריכה לבחון אחת מול השנייה כי ההרטן כבדה באופן משמעותי מהבי, לא תרגישי זאת בהליכה אלא רק בהרמה, כלומר אם יש מעלית ואין מדרגות לעלות ואם יש רכב אז המשקל של ההרטן לא יבוא יותר מדי לידי ביטוי. לסיכום הבי היא אחת העגלות היותר חכמות מבחינת שילוב בין נוחות להורה עם נוחות לתינוק אבל נתנו יותר דגש להורה, ההרטן בדיוק ההפך, שילוב נפלא בין 2 העלומות רק שמרוב שדאגו לתינוק נוספו כמה ק"ג. את צריכה לראות אחת מול השנייה, ללכת איתן, לנסות לתפעל (לקפל ולפתוח, להוציא ולהרכיב טיולון ואמבטיה, לשנות מצבים וכו'), לקפל ולראות ברכב ואז לקבל החלטה מושכלת.

בתור אחד שהתשמתש בשני המוצרים אני אהבתי יותר את ההרטן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו