מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טורנדו מול פג פרגו בוקלטמירב25/08/2015
שלום,
מעוניינת לקבל אתהמלצתך לגבי שתי עגלות אלו ומי מהן עדיפה ?
חשוב לי שתהיה עגלה יחסית גבוהה ונוחה לקיפול במחיר של עד 2500 שח.
אשמח להמלצות נוספות במידה ויש.
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טורנדו מול פג פרגו בוקלט - תגובה
קובי סופר26/08/2015שלום מירב,
אני לא אוהב את הטיולון של הבוקלט בכלל ואיני ממליץ עליה.
עגלה גבוהה במחיר כזה היא הג'ואי כרום שעונה באופן מעולה לדרישות שלך. בין הפג לטורנדו, הטורנדו עדיפה אך גם עליה אני נוטה שלא להמליץ מכיוון שהיא רחבה מאוד בגלגלים האחוריים, דגמי הולנסיה של איה בייבי טובים יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ובהמשך לתשובתך...
מירב30/08/2015במה בדיוק דמי ולנסיה טובים מהטורנדו ?
מה ההבדלים במחיר ?
ובנוסף, כנראה שנשכיר עריסת פלסטיק.
ישנו מזרן נושם שמתאים לעריסה והוא של בייבי כל והוא מזרן נושם - האם אתה מכיר ? שמעת ? ממליץ ?
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה ובהמשך לתשובתך... - תגובה
קובי סופר30/08/2015שלום מירב,
הטורנדו מאוד רחבה בגלגלים האחוריים מה שמקשה על מעבר במעברים צרים. היא ברוחבה כמו עגלת תאומים. מכיוון שאת קונה עגלת יחיד עדיף שלא תהיה רחבה מ- 60 ס"מ על מנת שיהיה לך קל יותר בהתניידות במקומות צרים וצפופים, גם בתא המטען יש לכך חשיבות. אני לא חושב שיש פער גדול במחיר ולכן אני ממליץ יותר על הולנסיה.
לעריסות פלסטיק אין תו תקן ולכן אני לא ממליץ להשכיר עריסה כזו.
לגבי המזרן, רצוי לבדוק מול מכון התקנים שליצרן זה יש תו תקן למזרן. אני לא מכיר את היצרן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לעריסת פלסטיק
אני26/02/2016הציעו לנו לקחת ממשפחה. לטענתם לעריסה יש תו תקן - ממה שזכור לי העריסה די ישנה - יכול להיות שהיו עריסות פלסטיק עם תו תקן בעבר? כדאי בכלל?
בילדה הראשונה הייתה לנו עריסה מעץ שלקחנו מחברה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לעריסת פלסטיק - תגובה
קובי סופר26/02/2016שלום,
היו בעבר עריסות עם אישור מכון התקנים אך זהו לא תו תקן. אישור זה אומר שהמוצר נבדק וקיבל אישור אבל רק העריסה שנבדקה, כלומר היצרן יכול לייצר משהו אחר ממה שנבדק. תו תקן אומר שהיצרן חשוף לבדיקות פתע ובדיקות יזומות של מכון התקנים במשך השנה, זאת על מנת לוודא שמה שמיוצר תואם למה שנבדק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקיצור נוותר, וגם
אני26/02/2016העריסות של יד שרה עם תו תקן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בקיצור נוותר, וגם - תגובה
קובי סופר28/02/2016כן, הן של רהיטי טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)