טורנדו מול פג פרגו בוקלט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טורנדו מול פג פרגו בוקלט
    מירב
    25/08/2015

שלום,

מעוניינת לקבל אתהמלצתך לגבי שתי עגלות אלו ומי מהן עדיפה ?

חשוב לי שתהיה עגלה יחסית גבוהה ונוחה לקיפול במחיר של עד 2500 שח.

אשמח להמלצות נוספות במידה ויש.

המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טורנדו מול פג פרגו בוקלט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טורנדו מול פג פרגו בוקלט - תגובה

קובי סופר
    26/08/2015

שלום מירב,

אני לא אוהב את הטיולון של הבוקלט בכלל ואיני ממליץ עליה.
    עגלה גבוהה במחיר כזה היא הג'ואי כרום שעונה באופן מעולה לדרישות שלך. בין הפג לטורנדו, הטורנדו עדיפה אך גם עליה אני נוטה שלא להמליץ מכיוון שהיא רחבה מאוד בגלגלים האחוריים, דגמי הולנסיה של איה בייבי טובים יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ובהמשך לתשובתך...

מירב
    30/08/2015

במה בדיוק דמי ולנסיה טובים מהטורנדו ?

מה ההבדלים במחיר ?

ובנוסף, כנראה שנשכיר עריסת פלסטיק.

ישנו מזרן נושם שמתאים לעריסה והוא של בייבי כל והוא מזרן נושם - האם אתה מכיר ? שמעת ? ממליץ ?

תודה מראש !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ובהמשך לתשובתך... - תגובה

קובי סופר
    30/08/2015

שלום מירב,

הטורנדו מאוד רחבה בגלגלים האחוריים מה שמקשה על מעבר במעברים צרים. היא ברוחבה כמו עגלת תאומים. מכיוון שאת קונה עגלת יחיד עדיף שלא תהיה רחבה מ- 60 ס"מ על מנת שיהיה לך קל יותר בהתניידות במקומות צרים וצפופים, גם בתא המטען יש לכך חשיבות. אני לא חושב שיש פער גדול במחיר ולכן אני ממליץ יותר על הולנסיה.

לעריסות פלסטיק אין תו תקן ולכן אני לא ממליץ להשכיר עריסה כזו.
    לגבי המזרן, רצוי לבדוק מול מכון התקנים שליצרן זה יש תו תקן למזרן. אני לא מכיר את היצרן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לעריסת פלסטיק

אני
    26/02/2016

הציעו לנו לקחת ממשפחה. לטענתם לעריסה יש תו תקן - ממה שזכור לי העריסה די ישנה - יכול להיות שהיו עריסות פלסטיק עם תו תקן בעבר? כדאי בכלל?
    בילדה הראשונה הייתה לנו עריסה מעץ שלקחנו מחברה.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לעריסת פלסטיק - תגובה

קובי סופר
    26/02/2016

שלום,

היו בעבר עריסות עם אישור מכון התקנים אך זהו לא תו תקן. אישור זה אומר שהמוצר נבדק וקיבל אישור אבל רק העריסה שנבדקה, כלומר היצרן יכול לייצר משהו אחר ממה שנבדק. תו תקן אומר שהיצרן חשוף לבדיקות פתע ובדיקות יזומות של מכון התקנים במשך השנה, זאת על מנת לוודא שמה שמיוצר תואם למה שנבדק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקיצור נוותר, וגם

אני
    26/02/2016

העריסות של יד שרה עם תו תקן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקיצור נוותר, וגם - תגובה

קובי סופר
    28/02/2016

כן, הן של רהיטי טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו