מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- קניית עגלה ראשונהלימור27/08/2015
הי קובי,
דבר ראשון רציתי להגיד לך כל הכבוד על התשובות המפורטות שאתה נותן כאן בפורום. קראתי הרבה ולמדתי המון..
רציתי לשאול-
אם מחיר לא היה שיקול, איזו עגלה היית אומר שהיא מס 1?
הכי טובה ואיכותית?
תודה רבה,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קניית עגלה ראשונה - תגובה
קובי סופר27/08/2015שלום לימור,
אני קצת משוחד כי אני היבואן של העגלה אבל לדעתי, עגלת הרטן היא העגלה הכי טובה שאפשר לרכוש עבור התינוק. היא מיוצרת בגרמניה, ביתי השנייה יושבת בה עד היום והיא בת שנתיים וחצי (לא מוכנה לשבת באף עגלה שנשארה מאחיה הגדול ויש כמה). הבדים הכי איכותיים (לא מתחממים ומונעים הזעה ולא מתקררים, מסנני UV), הטיולון הכי רחב והכי ארוך, היחידה שהטיולון שלה נשכב למצב שטוח. בולמי זעזועים וגלגלים ברמה הכי גבוהה שיש, ניתן לטייל איתה בכל שטח. מרופדת בנדיבות. לסיכום כשאני רואה איך ביתי יושבת בעגלה לעומת איך שבני הבכור ישב בעגלות שלו אני חש שיש הבדל עצום באיכות ובנוחות ואפילו בבטיחות. לכן אם אין שיקול כספי זו המלצתי. כמו כן חשוב לי לציין שיש מצבים בהם צריך להתאים מוצר ללקוח, כלומר אם ניקח את המוצר הכי טוב בעולם לא בהכרח הוא יתאים לאדם מסויים, לכן רצוי להכין רשימת דרישות של הדברים החשובים לך ביותר בעגלה. אני לדוגמא גר במושב לכן נוחות הליכה והנוחות לתינוק היו הדברים החשובים לי.
אם יש שאלות נוספות אל תהססי לשאול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)