התלבטות לגבי עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה
    דורית
    31/08/2015

היי קובי,

אנחנו מתלבטים בין 3 עגלות: אינגליזינה טרילוג'י, פג פרגו פופ אפ וסייבקס פריאם.

אני רוצה עגלה איכותית יציבה ועמידה שתחזיק בהמשך לעוד ילד אחד או שניים.
    גלגלים חזקים.
    קיפול נוח.

על מה אתה ממליץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה - תגובה

קובי סופר
    31/08/2015

שלום דורית,

על הטרילוג'י אני פחות ממליץ. יש לה קיפול מטריה קטן וזה היתרון היחידי שלה. בגלל היתרון הזה יש מספר חסרונות שהם: סל חפצים קטן ולא נגיש. תמיכה חלקית בגב התינוק, פחות נוחה להליכה.

הפריאם היא דגם חדש שמגיע מחברה טובה.

הפג מיוצרת באיטליה (כמו האינגלזינה) ולכן איכות ההרכבה טובה יותר מזו של הסייבקס, הפג נוחה יותר לקיפול והמושב טיול שלה רחב יותר מהסייבקס.

עוד 2 עגלות שאני ממליץ. איי בי סי דיזיין ממבה פלוס (דומה לפריאם אבל זולה יותר ולדעתי יותר נוחה להליכה ותפעול). כמו הפריאם מדובר בחברה גרמנית אבל העגלה מיוצרת בסין.

הרטן רייסר ג'י טי, חברה גרמנית שמייצרת בגרמניה, איכות ההרכבה והחומרים ברמה גבוהה יותר מכל העגלות שצויינו כאן. ממליץ לבדוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי עגלה

דורית
    01/09/2015

תודה רבה קובי עזרת מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו