מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- היי קובי עצתך בבקשהטל31/08/2015
שאלה קצת דחופה,
יש לי 2 קטנים בני חצי-שנה ושנתיים.
מתחילים עכשיו שנת לימודים חדשה (גן),
ואני רוצה להתארגן על סלקל לסבא וסבתא (לאיסופים מהגן).
אשמח להמלצות שלך לגבי סלקל מומלץ עד 500 שקל בבקשה.
או -
הבנתי שכסא בטיחות גם מתאים לתינוק בן חצי שנה.
האם עדיף כבר לקנות כסא בטיחות (לקטן שלי) במקום סלקל?
לא בטוחה מה יותר כדאי לקנות לטווח הארוך....
קצת מבולבלת. כסא בטיחות יש, צריכה רק לתינוקי הקטן.
מה היית עושה במקומי?
אשמח כמו תמיד לעצתך. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היי קובי עצתך בבקשה - תגובה
קובי סופר01/09/2015שלום טל,
עד גיל שנה (על פי החוק מומלץ גם מעבר) התינוק צריך להיות כנגד כיוון הנסיעה.
זה אומר שאת יכולה לרכוש סל קל כפי שציינת או מושב בטיחות שניתן להתקין עם ונגד כיוון הנסיעה.
בגיל כזה אני חושב שמיותר יהיה לרכוש סל קל ובעוד מספר חודשים לרכוש שוב מושב בטיחות.
לכן אני ממליץ לרכוש מושב בטיחות דו כיווני. בהתאם לתקציב שלך הכי הייתי ממליץ על קוסקו סקנרה, הוא מתאים לגיל חצי שנה (אפילו מלידה), ויש לו דירוג בטיחות גבוהה של חמישה כוכבי בטיחות. הוא גם יתאים עד גיל 4 במומצע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
טל01/09/2015אשמח לחוות דעתך על המפרט של הקוסקו, אולי זה לא מתאים לנו
אגב סליחה בלבול שלי, מחפשים כסא בטיחות לבן שנתיים.
הקטן (חצי שנה) ייקח את האוונפלו טריומף של הגדול, ולגדול אנו מחפשים מושב בטיחות חדש.
עכשיו אנא המלצתך, בתקציב עד 700-800
תודה וסליחה על הבלבול :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה המפרט
טל01/09/2015content://media/external/file/32721
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
קובי סופר01/09/2015היי טל,
אני לא מצליח להיכנס למפרט. בכל מקרה בתקציב שציינת ולגיל שציינת גרקו נאוטילוס או ארגוס (שחורג מהתקציב) הם המומלצים. רמת הבטיחות גבוהה ובעתיד הם יכולים לשמש כבוסטר הגבהה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוסקו סנרה
טל01/09/2015במפרט של הקוסקו סנרה רשום מגיל שנה עד 18 חודש
אתה אמרת יותר מסה. ...
אז לא הבנתי מצטערת.
צריכה כסא בטיחות נוסף לילד בן שנתיים. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קוסקו סנרה - תגובה
קובי סופר01/09/2015שלום טל,
סנרה מתאים מגיל לידה ועד 18 ק"ג (גיל 4 בממוצע).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטנה נוספת
טל01/09/2015דעתך על כסא בטיחות אוונפלו טריומף אדוונס 65 שנת 2015
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתך?
טל02/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קטנה נוספת - תגובה
קובי סופר02/09/2015שלום טל,
כסא מצוין ומומלץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)