התייעצות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    נתנאל
    01/09/2015

שלום.
    אנחנו מתלבטים בין שלוש עגלות, פג פרגו פופ אפ אינגלזינה טרוגלי ופג פרגו וסויץ ומאמאס אנד פאפס ארמלידו פליפ.
    עכשיו ראיתי שאמרת שאתה ממש לא ממליץ על הסויץ בגלל שהיא לא ממש מוצלחת של פג פרגו.
    לאחי יש את הp3 של פג פרגו כבר 10 שנים ול6 ילדים והיא עדיין טובה. רציתי לדעת עד כמה היא דומה לה מבחינת החוזק? וכשרשמת שהיא לא מוצלחת אם זה בגלל שהרבה חזרו עם העגלה הזאת בגלל תקלות? ואם באמת קיפול מטריה הוא הרבה יותר קומפקטי בפגז'? (אנחנו מחפשים משהו שיחזיק הרבה זמן ועם חשיבה לעתיד שלא יתפוס הרבה מקום כי כנראה שנצטרך בעתיד עוד טיולון ותיקים וכו') ומבחינת המאמס אנד פאפס ראיתי שהבד שלה יותר אורטופדי, האם לאחר 10-30 כביסות הוא לא יהרס? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות - תגובה

קובי סופר
    01/09/2015

שלום נתנאל,

באופן כללי אני לא ממליץ על עגלות בעלות קיפול מטריה. זה נכון שהקיפול קטן יותר וזהו היתרון המרכזי. לא טענתי מעולם שיש בעיית חוזק או מוצרים שחוזרים עם תקלות.
    אני פשוט חושב שעגלות מטריה הן שייכות לעשור או שני עשורים קודמים. הטכנולוגיה של היום מאפשרת לנו לרכוש עגלות בעלות קיפול קטן אבל מבלי להתפשר על החסרונות של קיפול מטריה שהם: גב טיולון ללא תמיכה מלאה, סל קטן ולא נגיש ונוחות הליכה לא גבוהה בהשוואה לדור העגלות החדש של היום.

הארמדילו פליפ היא דוגמא מעולה למוצר שהוא גם פרקטי ובעל קיפול קטן וללא החסרונות שציינתי. המוצר אמין והבדים ברמה גבוהה ואני לא חושב שיתבלו כל כך מהר. כמו כן אם עדיין רוצים את האיכות הגבוהה יותר של פג אז יש את דגמי הבוק פלוס, הם טיפה יותר גדולים בקיפול אך לדעתי שווה לספוג את זה תמורת היתרונות הרבים שמקבלים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו