מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- Armadillo, bugaboo, Mutsy or Stokkeדויד01/09/2015
היי קובי :-)
אנחנו זוג (היא טיפה פחות מ160 אני 180) בהיריון ראשון, ת"א (עם מעלית), רכב קטן יחסית ... מתלבטים בין:
mamas and papas armadillo flip xt (שזה טיפה יותר גדול מרגיל?)
bugaboo bee 3
Mutsy igo or evo (יש שוני?)
Stokke (יש שם כמה אבל הכול נראה אותו דבר..)
ויש את "הבייבי ג'וגר סיטי מיני" שהבנתי שנורא פופלרי אבל לא מומלץ על ידך...
פרמטרים חשובים:
פשוט פונקציונלית עם מגוון אופציות, קל משקל, קטן (ופשוט) בקיפול ובהתעסקות עם הרכב, נוח לטיול בעיר ..
אני מניח שכולם בטוחים ויציבים...
המון תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Armadillo, bugaboo, Mutsy or Stokke - תגובה
קובי סופר01/09/2015שלום דויד,
לפרמטרים שציינת הבוגבו בי 3 והארמדילו פליפ או פליפ XT עונות הכי טוב.
שתי העגלות קלות, מתקפלות לגודל מאוד קטן, נוחות לניוד עירוני וטיפה מעבר.
יחד עם זאת יש מינימום התפשרות על נוחות התינוק כפי שיש בבייבי ג'וגר. עדיין הטיולון דו כיווני, תמיכת הגב מעולה, יש שכיבה טובה וכו'.
המוצי מאוד גדולות, האיי גו הוא הדגם היותר מתקדם ולכן במוצי הוא עדיף. עדיין מדובר בדגם עם גלגלים גדולים וקיפול טיפה מסורבל, בנוסף המוצר כבד למרות שבמקרה שלכם זה לא רלוונטי.
על סטוקי איני ממליץ מכיוון שהטיולון של הסטוקי לא נשכב למצב ישר וישבן התינוק בשכיבה מוטה כלפי מעלה, באופן אישי אני מאמין שלתינוק יותר נוח לשכב במצב שטוח. בדגם האקסלופרי שהוא הדגם הנמכר ביותר של סטוקי אין שכיבה בכלל כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה!
העגלות קשות לקיפול והדגם השני ענק ומסורבל. לכן אני לא ממליץ על סטוקי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מדהים ! מה לגבי סלקל לרכב?
דויד01/09/2015המון תודה ! במידה וניקח את ה"בי3" או "ארמדילו" - איזה סלקל לקחת לרכב? שגם מתלבש לעגלה, לא כבד במיוחד וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אתה מדהים ! מה לגבי סלקל לרכב? - תגובה
קובי סופר01/09/2015שלום דויד,
אטון 3 הוא הסל קל הכי בטיחותי שאפשר לחבר על שתיהן. כמו כן יש אופציה לבי 3 לחבר סל קל צ'יקו קייפיט 30 שעליו אני הכי ממליץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי, בי3+צ'יקו30 או ארמדילו+אטון3
דויד01/09/2015יש עוד צמד שיותר טוב\ עדיף מאלו
(כמובן בהקשר לפרמטרים משקל קל, גובה הורים שונה, נוחות שימוש בעיר, דו כיווני, קיפול לרכב קטן וכדומה)?
הרטן רייסר? פריאם? אינגלסינה? פגפרגו?
במידה ולא, איזה זוג עדיף?
המון תודה קובי! אתה עוזר לי המון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוקי, בי3+צ'יקו30 או ארמדילו+אטון3 - תגובה
קובי סופר02/09/2015שלום דויד,
מדובר במוצרים מנוגדים מאוד ולכן רשימת דרישות מהחשוב לחשוב פחות תעזור. האם יש מעלית/קומת קרקע? סוג רכב? אין עגלה מושלמת אך יש עגלה מושלמת עבור הצרכן שרוכש אותה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)